Søker godfølelsen inn mot seriestart

Lørdag tar vi i mot Bryne på Øster Hus Arena. Kampen er den siste treningskampen i oppkjøringen mot årets OBOS-liga. Sjefen på feltet, Steffen Landro, ser frem til endelig å møte naboen fra sør.

Annonse:

Selv om treningskampen mot de røde og hvite er viktigst, så er det ikke å komme utenom at Landro mister en veldig viktig spiller når Rets Grødem har dratt til Molde. – Det er kjedelig å miste en så god spiller. Men så har vi flere spillere som jeg er sikker på kommer til å ta opp hansken, sier strilen som går inn i sin andre sesong som hovedtrener for de lyseblå. – Vi har trent utrolig bra i hele vinter, ser sterke ut, og jeg gleder meg veldig til Bryne-kampen på lørdag, sier han selvsikkert.

– Vi vil ha en god følelse inn mot seriestart. Bryne har imponert veldig i treningskampene. Vi må derfor være skarpe og effektive på lørdag. Vårt fokus blir å spille en hel god kamp, få den gode følelsen og kanskje sette Bryne på plass. Det hadde vært utrolig kjekt, smiler Landro.

Kampen starter kl 16.00 og den ser du på sandnesposten.no. I tillegg kan det være muligheter for å ta i mot tilskuere til kampen. Det vil vi vite i løpet av kvelden. Følg med her for informasjon.

Se hele intervjuet med Landro her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: