Sola-gutten Kringstad (17) har signert proffkontrakt!

17-åringen Erik Kringstad har signert proffkontrakt med Sandnes Ulf. - En av de mest spennende spillerne i lokalfotballen, sier Berntsen.

Annonse:

- Det er veldig kjekt! Utrolig hyggelig å få annerkjennelsen om at jeg er på rett vei!, forteller den smilende 17-åringen etter mandagens økt på Øster Hus Arena. 

Sola-gutten som har spilt i Sola hele livet forteller om en god mottakelse fra han begynte å trene med de lyseblå:

- Jeg føler både trenerne og spillerne har hjulpet meg godt med å finne meg til rette. Jeg merker på treningene at det er et par hakk opp fra det jeg er vant med, men jeg føler jeg har taklet det relativt bra, sier den ydmyke 17-åringen. 

Samtidig som han skifter fra gult til lyseblått, skifter Kringstad også skole fra Sola til Sandnes videregående. Hovedtrener Bjarne Berntsen skryter av det unge stoppertalentet:

- Erik er en av de mest spennende midtstopperne i lokalfotballen. Jeg vil beskrive han som en solid midtstopper med god spilleforståelse og en god pasningsfot. I tillegg er han også en bra duellspiller som vi har store forventinger til nå når han kommer inn i et godt treningsmiljø, forteller Berntsen. 

- Vi håper han kan bidra å puste de etablerte litt i nakken etterhvert og vil i tillegg til å trene fast med A-laget være en viktig spiller for rekruttlaget i 3. divisjon, forteller Berntsen. 

Vi ønsker Erik hjertelig velkommen til Sandnes Ulf og ønsker han lykke til! 

#jobbajobbajobba 

Annonse fra Obos-ligaen: