Solid prestasjon mot Vard Haugesund og ny treningskamp på lørdag

De lyseblå imponerte mot Vard Haugesund lørdag og vant til slutt 5-2 etter å ha ligget under 1-2 til pause. Flere av de nye spillerne fikk vist seg frem og flere etablerte var tilbake fra skade denne lørdagen. Slik blir uken som avsluttes med ny treningskamp mot IK Start. (Foto: Sigurd johan Høgmo/Sandnesposten)

Slik startet Sandnes Ulf lørdag:

Flere hundre publikummere så Sandnes Ulf vinne 5-2 i solskinnet på Øster Hus Arena lørdag.

Det var bortelaget Vard Haugesund som gikk opp i ledelsen 0-1, før nysigneringen Haris Brkic viste frem skuddfoten og banket inn utligningen fra 25 meter. Sandnes Ulf kontrollerte banespillet uten å skape de helt store sjansene før Vard Haugesund kontret og satte inn 1-2.

I andre omgang gikk de lyseblå ut i 100 og allerede i det 46. minutt satte Tommy Høiland inn utligningen. Hjemmelaget overtok mer og mer før målshowet startet etter ca 70 minutter.

19-åringen Isak Hjorteseth fikk ballen på 20 meter og ladet venstresleggen sin. Ballen føk inn i hjørnet utagbart for Vard-keeperen. Kun 2 minutter etterpå er det Jarmund Øyen Kvernstuen som noe heldig får satt inn 4-2 scoringen. Vard Haugesund hadde knapt tatt avspark før det smalt igjen. Innbytter Artan Memedov slo lekkert gjennom til Kvernstuen som hadde startet i bakrom. Han fosset alene mot keeper og chippet ballen elegant i mål til 5-2.

En solid prestasjon og god stemning på tribunen gjorde dette til en fin lørdag!