Stålinho i lyseblått

Ståle Stålinho Sæthre har signert en to-års kontrakt med Sandnes Ulf. Den anvendelige spilleren har de siste sesongene spilt i Aalesund. Her fikk han 55 kamper og stod for tre scoringer. Steffen Landro kjenner spilleren godt fra tiden i Nest-Sotra. Velkommen til klubben Stålinho!

Annonse:

– Han kommer først og fremst med stor entusiasme. Han er en fysisk sterk spiller som passer inn i vår profil, han er i tillegg en ambisiøs spiller. Han vet hvordan han skal vinne denne ligaen og har ferdigheter som passer oss veldig bra, forteller Steffen Landro til Sandneposten. – Han er en anvendelig spiller som primært er hentet inn som midtstopper. Det er den posisjonen han har spilt mest de siste fem årene, og han er vant med å spille i en 3-5-2-formasjon, fortsetter han til lokalavisen.

Med det er årets første signering på plass. Selv om navnet tilsier eksotisk opphav, har mellomnavnet, Stålinho, en noe morsom forklaring. Til VG fortalte Sæthre følgende om navneendringen: – Det har vært mange som har spekulert i at han har tapt i kortspill, og at navnendringen er en straff. Dette avkrefter han. – Det kom spontant etter en intern spøk med noen av de eldre karene i Aalesund etter en kamp mot Ull/Kisa i 2019. Etter det har navnet blitt både behørig omtalt og en del av «hele pakken» som er Ståle Stålinho Sæthre.

– Han er en fargeklatt, det er ikke til å legge skjul på. Det er en spiller som liker å by på seg selv. Det spilte også inn da vi bestemte oss for å hente ham, det er en spiller som er veldig lett å bli glad i. Vi tror han kommer til å få et godt forhold til både byen og fansen, avslutter Landro til Sandnesposten.

Annonse fra Obos-ligaen: