Status marked: Flere samarbeidspartnere klar for 2023

Selv om den sportslige sesongen er over som endte med 5. plass i OBOS-ligaen, kvalifiseringsspill, solid prestasjon for rekruttlaget i 3. div samt både NM sølvmedalje og KM-gull til både G19 og G16, er markedsavdelingen i full gang med å resignere avtaler med vårt trofaste partnernettverk.

Annonse:

«Lyden» blant samarbeidspartnere er bra, og vi ønsker å presentere flere resigneringer og ny-signeringer i tiden som kommer.

Her er noen av bedriftene som er klare for neste år:

Dataplan

Dataplan.jpg
Anton Solberg, Dataplan.

Dataplan med Anton Solberg i spissen er klar for 2 nye sesonger! Bedriften er meget synlige både gjennom deltagelsen i nettverket, samt synligheten på baksiden av shortsen og vi er veldig glade for at Dataplan spiller på lag med Sandnes Ulf de neste årene!

Les mer om Dataplan her.

 

Eiendom Consult

Eiendom Consult.jpg
Johan Forsberg, Eiendom Consult

Eiendom Consult var en av nykommerne før årets sesong, og vi er glad for at Vigrestad bedriften som blant annet leverer konsulenttjenester, prosjektering og vaktmestertjenester gir oss tillit i 2 nye år!

Les mer om Eiendom Consult her.

 

Orstad Gulv & Renhold

Orstad Gulv & Renhold.jpg
Fred Thorkildsen, Orstad Gulv & Renhold

Orstad Gulv & Renhold som holder til på Stangeland kom inn som ny samarbeidspartner før 2021-sesongen og har nå signert en ny avtale ut 2024.

Bedriften til Fred Thorkildsen og konen Nancy Thorkildsen har blitt litt av en suksesshistorie de siste årene, øker samtidig engasjementet i klubben med ny avtale noe vi er svært glade for!

Les mer om Orstad Gulv & Renhold her.

 

Kjosavik Buss

Kjosavik Buss.jpg
Jan Reidar Kjosavik, Kjosavik Buss

Kjosavik Buss er klar for 2 nye år, og Jan Reidar Kjosavik har blitt en viktig støttespiller for klubben de siste årene. Kjosavik Buss er en partner man kan stole på og som alltid leverer.

Har du eller din bedrift behov for bussreiser, er dette et selskap man virkelig kan stole på!

Les mer om Kjosavik Buss her.

 

Bondekompaniet

Bondekompaniet.jpg
Geir Rune Berntsen, Bondekompaniet

Bondekompaniet med kjedesjef Geir Rune Berntsen kom inn som ny samarbeidspartner før årets sesong, og var tidlig klar på at de ønsket å bli med på reisen videre.

Geir Rune og teamet i Bondekompaniet har kommet inn med positivitet og energi og vi er veldig takknemlige for at de ønsker å fortsette samarbeidet med Sandnes Ulf!

Les mer om Bondekompaniet her.

 

Tusen takk for tillitten og for at dere er med på å danne grunnlaget for satsningen videre inn i 2023!

 

Annonse fra Obos-ligaen: