sandnesulf_strommen_06_geertsen

- Støtten fra dere kan gi oss den nødvendige «boosten»

En av dem som elsker situasjonen de lyseblå står overfor er kaptein Nicolai Geertsen. Han håper også byens befolkning er klar for å ta innover seg det som står servert på menyen for oktober 2017.

Denne artikkelen sto først på trykk i Sandnes Ulfs avis i Sandnesposten 12.10.2017.

Annonse:
- Det er ingen tvil om at vi på laget elsker at det kommer masse folk på kamp, sier Geertsen.

Nicolai Geertsen og resten av Sandnes Ulf kunne glede seg over årsbeste på tribunene sist mot Strømmen da 2096 kom på stadion. Den danske midtstopperen håper Sandnesgauken går «mann av huse» for å få med seg de to siste hjemmekampene for de lyseblå.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Arendal her.

- Det betyr mye for oss å få så mye oppbakking som overhodet mulig, spesielt når vi nå har en så spennende avslutning på sesongen.

- Det kan gi den siste «boosten» vi trenger for å bikke kampene i vår favør, og mye folk på stadion gjør kampene ekstra fantastisk å spille, sier han med klar oppfordring til Sandnes.

Tror på topp to

At det står servert mye på spill i kampmenyen for de lyseblå er det ingen tvil om. Kun to poeng opp til Start er avstanden, og Geertsen mener det er viktig å ha troen på topp to.

Det begrunner han blant annet i at han mener de lyseblå er bedre enn Start.

- Jeg tror ikke Start vinner alle sine kamper, og vi skal gå inn i våre siste fire kamper som om hver eneste var en finale. For det er fullt mulig å vinne samtlige av de fire siste kampene, noe som krever at vi leverer hundre prosent på hver trening, slik at det gjenspeiler seg i kampene, mener spilleren som har vært i klubben siden 2015.

Først ut av de fire seriekampene er nedrykkstruede Arendal, et lag Sandnes Ulf slo 3-2 på bortebane i sommer. Geertsen forsikrer alle med lyseblått hjerte at det ikke vil være snakk om undervurdering selv om Arendal ligger på sisteplass.

- Vi vet at Arendal kan spille fin fotball, og at de har noen gode spillere. Samtidig skal vi tørre å si at vi skal slå sisteplassen på hjemmebane.

Vil tilbake

Og at et mulig opprykk står høyt i kursen i spillergruppa var den elleville jubelen på overtid mot Ranheim sist kamp et bevis på.

- Det var en deilig seier, og det var fantastisk å se at guttene ble så glade for scoringen, og det betydde mye for meg å se, sier Geertsen.

- Det er dags for denne klubben å komme seg tilbake hvor vi hører hjemme, nemlig Eliteserien, avslutter en tydelig kaptein.

Annonse fra Obos-ligaen: