Strømmen sørget for sesongens første tap

Etter fem kamper var Sandnes Ulf, sammen med Tromsø eneste ubeseirede laget i OBOS-ligaen. I den sjette kampen ble denne rekken brutt. Ettertrykkelig.

Annonse:

De siste kampene har vist et stadig «tettere» forsvar. Mostanderlaget har sluppet til få sjanser og Hammer Berger og co der bak har vist gryende form. Bortekampen mot Strømmen i går, viste tydelig at i OBOS-ligaen må én alltid være påskrudd. 

Til vår samarbeidspartner Sandnesposten sier hovedtrener Steffen Landro følgende:

– Dette var en kraftig lærepenge for oss. Det var en kamp som vise at de små tingene er ekstremt viktige. Her hadde vi definitivt muligheten til å ta både ett og tre poeng. Vi kastet bort muligheten i dag.

– Er 4–0-resultatet i dag et flatterende resultat?

– Helt frem til stillingen 3–0, så er det et sjokkerende resultat. Pål Heigre har vel ikke en eneste redning før 3-0. Det er klart at vi blir knallhardt straffet. Men slik er OBOS-ligaen. Vi har også straffet andre lag, er Landro klar på.

De lyseblå skapte noen småfarlige sjanser. Målsniken Kent Håvard Eriksen var fremme et par ganger. Blant annet med et stolpetreff. Dette var definitivt en kamp der de fleste marginene gikk i mot Sandnes Ulf og for hjemmelaget Strømmen.

Allerede mandag er det mulighet å reise seg igjen. Da tar vi i mot Ranheim på Øster Hus Arena.


 

Annonse fra Obos-ligaen: