Sviende bortetap mot Ranheim

I meget god sommertemperatur var det hjemmelaget som beholdt alle tre poeng etter kampen i Ranheimsfjæra. Til tider årsverste av de lyseblå.

Annonse:

– Vi kan godt skylde på at Ranheim var veldig gode, men samtidig var vi det stikk motsatte. Jeg kjente ikke igjen spillerne fra slik de framsto mot Aalesund for en uke side, sier Steffen Landro til Stavanger Aftenblad etter kampen. – Vel, vi ligger veldig utsatt på tabellen nå. Det er ingen enkel vei ut, nå må vi snu det mot HamKam. Og det har jeg veldig stor tro på at vi skal klare, understreker Landro.

Kampen var et bunnoppgjør i OBOS-ligaen. Med tre poeng og fire mål tok Ranheim et stort steg ut av «sumpen». Sandnes Ulf er nå i bunnen av tabellen. – Det er ikke et blivende sted, innrømmer Landro etter kampen. – Denne kampen her må vi bare glemme så fort som mulig og ha all fokus på lørdagens kamp mot HamKam, fortsetter han. – Vi må opp og prestere slik vi har gjort i flere kamper. I dag var vi ikke der vi skulle være, men jeg vet hva som bor i spillerne, så nå skal vi jobbe knallhardt inn mot neste kamp.

Det var få lyspunkt annet enn fantastisk vær å melde hjem om. Nå handler det om å mobilisere alt for å snu den vonde trenden.


Annonse fra Obos-ligaen: