Tadesse tilbake i lyseblått

Midtbane-eleganten kommer tilbake til Sandnes Ulf. – Tadesse kommer fra Kristiansund på lån, med opsjon på kjøp, kan daglig leder Tom Rune Espedal fortelle.

Annonse:

Flere husker nok den fotrappe midtbanespilleren som fikk 12 kamper i lyseblått i fjor. Steffen Landro er storfornøyd med å få midtbanekrigeren tilbake i troppen; – Så fort vi fikk snusen i at Tadesse ønsket å komme tilbake, var det en mulighet vi bare måtte gripe.

– Han var en av våre beste i de første kampene han spilte. Så fikk han en liten skade. Nå er han tilbake i fin form og blir en solid forsterkning for oss, smiler strilen.

Horenus Tadesse startet karrieren sin i Verdal før han ble hentet til Levanger. Her spilte trønderen så godt at Rosenborg var nær ved å hente han til Lerkendal. Kristiansund trakk til slutt det lengste strået og Tadesse endte opp der. I fjor kom Horenus på lån til Sandnes Ulf og spilte som nevnt 12 kamper. 22-åringen kan bekle flere roller på midtbanen og troppen til Landro begynner dermed å nærme seg komplett.

Velkommen tilbake Tadesse! 

Annonse fra Obos-ligaen: