Tap for Djerv 1919 i U20 serien

Lørdag møtte Sandnes Ulf Djerv 1919 i G20 serien i Haugesund. Sandnes-guttene gikk på et 2-1 tap mot et bedre lag. Djerv 1919 var best i det meste i gårsdagens kamp. De var sterkere i lufta, ville mer og vant de fleste duellene.

Kampen var likevel jevn det meste av 1. omgang. De lyseblå gjestene tok ledelsen etter et flott angrep, der Kristian André Knarvik slo en perfekt vektet assist til Henrik Stokka. Han satte inn målet som førte oss opp i en 1-0 ledelse allerede etter 10 min. Omgangen bølget videre frem og tilbake etter målet, men mot slutten av omgangen festet hjemmelaget Djerv 1919 mer og mer grepet. Dette endte til slutt i en flott scoring og 1-1 på overtid av første omgang.

Djerv 1919 tok tidlig kontroll i andre omgang og styrte det meste av spillet resten av kampen. 2-1 til hjemmelaget var et faktum etter 75 spilte minutter og det er vel riktig å si at det ikke kom for tidlig. Gutta fra Sandnes hang dårlig med og tapte de fleste dueller. I tillegg ble det skapt svært lite fremover på banen. Alt i alt et rettferdig resultat på Haugalandet.