Tap i kvartfinalen i eserien

Utmerket innsats av våre lyseblå. Eserien er over for denne gang og vi gleder oss allerede til neste sesong, hvor vi kommer sterkere tilbake.

Annonse:

Sluttspillet starter med en krevende kamp mot 2. plassen i Eserien, Vålerenga. Og er det et lag vi vil slå, så er det dem. Det er Chris Skogland som får æren av å åpne ballet. VIF leker seg litt i starten, har mye ball, men Chris ypper seg tilbake og får inn et par gode skudd. Det er lenge en svært jevn kamp, og Lasse Nilsen som spiller neste sitter og følger intenst med. Men i nærmere det 70. min, spiller Skogland pent frem og tilbake. Han får han satt inn stikkeren til angriperen som banker den inn i lengste fra skrått hold, og sender dermed Ulf opp i ledelsen. Endelig får han noe å juble for og en helt godkjent 1-0 ledelse fremfor neste kamp. 

Motoppgjøret blir mer en strid for Sulf. Det er som sagt Lasse som har tatt over. Det er noe svakt forsvarsspill når VIF tar ledelsen. Etter to kjappe står det nå 2-0 i kampen mellom Sandnes Ulf og Vålerenga. Dette er en match hvor Jonas Myrhaug Kristiansen, bror til Magnus, (en av Norges beste) har full styring over. Her må Nilsen ta grep hvis dette skal gå veien for Ulf. Han presser på, og etter noen gode muligheter til å utligne, spiller han vegg med angriperen og hamrer ballen opp i krysset! For en scoring for Nilas, og for en måte å starte opphentingen på. Jonas vil ikke ha noe av dette og går rett opp i strupen på de lyseblå igjen, 1-3 nå. Nå må Lasse få troen på seg selv igjen, men dette ser dessverre ikke særlig lyst ut. Han roter det bort rett og slett, gir ballen vekk og der er det nesten kjørt. Rimelig klønete av Nilas der altså. Kjapt spill og stang inn deretter. Det er ikke tvil om hvem som har overtaket over denne kampen.  

Ulf får frispark, på overtid av overtid. Legenden, brasilianske Ronaldo stiller seg opp for å ta det. Tar noen rolige skritt før han setter til og bare limer ballen helt oppe i vinkelen. Viktig, viktig mål fra Lasse og nå er det alle mann i angrep fra 2.omgang. Scoringen hjelper dystert lite når motstanden er så solid som den er. Det er stressende nå, og han gjør mye feil. Jonas skyter da inn 3-6 ledelse sammenlagt og dette ser ikke mye lovende ut. Nilsen prøver febrilsk og få til noe i denne kampen og i det 80. minutt, får han satt ballen i nota. Og ikke nok med det, enda et mål og dette kan faktisk utspille seg til noe helt stort. Er bare et mål unna nå, og dette er en fryktelig spennende match. Men, Jonas M.K svarer på tiltale og gjør vondt verre når han setter inn målet som sender VIF videre til semifinalen og avansementet er i orden. Han kommer alene med keeper, runder med en såledragning og utklasser Lasse Nilsen. Det var nokså jevnt helt til siste slutt, men Sandnes gaukene kom dessverre til kort i dag. Slukøra, når vi ryker ut allerede i kvartfinalen, akkurat som i NM-sluttspillet i helgen. Det ble da en kort affære i sluttspillet i dag, men dette er ikke slutten. Det kommer flere turneringer og mesterskap hvor vi skal være med å kjempe som aldri før. 

Annonse fra Obos-ligaen: