Tap i målrik hjemmekamp

Det stod ikke på underholdningen da Sandnes Ulf tok i mot Start til hjemmekamp på Øster Hus Arena. Det var gjestene fra Kristiansand som hadde noe å juble for da dommer blåste i fløyta etter to ganger 45 minutter. Da hadde de satt 5 baller bak Sander Lønning mot Sandnes Ulf sine 3. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– I de siste kampene har vi sluppet inn for mange mål. Om det er det liten tvil. Det blir litt for mange enkle balltap som setter oss i ugunstige situasjoner. I dag spiller også tilfeldighetene litt inn med to klareringer som ender med flotte skudd og scoringer imot. Vi snakket om det før kampen at vi må henge sammen og forsvare oss som et lag. Nå må vi tenke neste kamp. De kommer hele tiden, fortale forsvarspiller Espen Hammer Berger til Sandnesposten etter kampslutt.

Gjestene i gult og sort tok kommandoen fra avspark. De spilte Sandnes Ulf lave og brukte bredden godt. Det førte til litt farligheter foran nevnte Lønning. Allikevel var det vertene som kom til den første gode sjansen. 

Etter 8 minutter sendte Renihardsen Start i ledelsen. Tidligere Sandnes Ulf spiller Erik Schulze økte til 2-0 før Ingvald Halgunset sendte de lyseblå inn i kampen med redusering 2-1.

Rett etter pause var Ramsland på pletten og fikset utlikning til 2-2. Da var det nok mange som øynet håp for tre poeng. Spillet var bedre og sjansene til hjemmelaget var like store som gjestene sine. Tønnesen slukket håpet med et langskudd og Creswell ordnet 4-2 før Ramsland igjen var på pletten med 4-3 og ny spenning. 

Med straffescoring minuttet før full tid var 3-5 tapet på Øster Hus Arena et faktum.
– Det var flotte skudd, men vi må jobbe hardt før Fredrikstad. Vi fikk trøbbel mot hurtige spillere i Mjøndalen. Det samme i dag, og vi vet FFK har tre veldig hurtige på topp, sa Bjarne Berntsen til Sandnesposten med neste helgs kamp som fokus.


Annonse fra Obos-ligaen: