Tap mot Kongsvinger

Det ble et nytt tap for de lyseblå da tabellnabo Kongsvinger vant 3-1 i Kongsvingerhallen mandag ettermiddag. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Vi snakket før kampen om hvor gode og på hugget vi måtte være på dødballsituasjoner. Det var et delmål i selve oppgjøret. Istedenfor slipper vi inn to fæle mål på dødball, sier Berntsen til Sandnesposten. 

Inn i mellom hadde Martin Ramsland utliknet til 1-1, men to kjappe Kongsvinger like etter gjorde at lagene gikk til pause med 3-1 i favør de rødkledde.

– Vi slipper inn altfor mange mål. I dag er vi ikke i nærheten av å ha den nødvendige duellstyrken, forteller treneren til Sandnesposten og fortsetter;
– Resultatet i de to siste kampene mot Stabæk og Bryne vil avgjøre om vi har mislyktes. Det er vanskelige kamper, men med minst fire poeng der, sikrer vi en plassering vi ville vært fornøyde med før sesongstart.

Kongsvinger var best i det meste i gårsdagens kamp. Sandnes Ulf hadde noen forsøk i andre omgang og mulighet til å pynte på resultatet. Men det skal også nevne at tidligere Sandnes Ulf spiller Mathias Bringaker satte to store sjanser i stolpen bak Aslak Falch.

Nå handler det om å grave så dypt som overhodet mulig for å få resultater i hjemmekampen mot Stabæk og borte mot Bryne i sesongens siste kamp.


Annonse fra Obos-ligaen: