Tap mot serielederen

Etter en hektisk uke med treneravgang var det duket for topp mot bunn i OBOS-ligaen. Kjetil Rekdals menn kom på besøk og skulle vise seg å være en hard nøtt å knekke for Bojan Zajic og hans menn. (Foto: Nanco Hoogstad).

– Vi fikk ikke den oppturen vi sårt hadde trengt. Det var vanskelig for oss når vi bare hadde hatt to treninger etter at vi overtok som trenere fra onsdag. Da er det ikke så lett å få en ny formasjon til å sitte så kort tid etterpå, kunne en skuffet Bojan Zajic melde til Stavanger Aftenblad etter kampslutt.

Kampen var egentlig en oppsummering av hvordan sesongen for de lyseblå har vært til nå. Spillemessig overtak. Allikevel ikke tre poeng.

Første omgang viste Sandnes Ulf agressivitet og bra press-spill. Duellene ble vunnet, andreballer likeså. Helt etter Bojan Zajic sin plan. HamKam kom til få sjanser, dessverre skulle de to sjansene de fikk resultere i mål. Slurv bak gjorde at gjestene ordnet 1-0, og bare minutter senere økte ledelsen til 2-0.

Andre omgang startet likt første og da Landu-Landu stupheadet ballen bak HamKam målvakt øynet tilskuerne håp om både 1 og 3 poeng. Rekdals lag la seg disiplinert bak, dro ned tempo i spillet og forsvarte seg til nok en seier.

Nå er det bortekampen mot Bryne som gjenstår før en liten ferie for spillere. Et spennende lokaloppgjør som vi virkelig gleder oss til!