Tap på fotballens festdag

– Vi gjorde akkurat det vi ikke skulle gjøre i starten av kampen. Vi ga bort ballen etter enkle balltap, vi ga Brann gratis energi med fullsatt stadion i ryggen, sa kaptein Jostein Ekeland til Aftenbladet etter kampen.

Annonse:

– Vi spilte vanskelig på egen banehalvdel, vi pådro oss balltap, vi fulgte ikke kampplanen, fulgte trener Bjarne Berntsen opp.
– Tanken var at vi skulle slå lange baller bak deres forsvarsrekke og komme etter. I stedet ga vi Brann sjansen til å score to ganger, og kampen var i realiteten kjørt, tilføyde treneren til Stavanger Aftenblad etter 3-0 tapet mot Brann.

For det startet på verst tenkelige måte. Både Ramsland og Høiland ute og en del omrokkeringer på spillere og posisjoner. Og en utrolig dårlig start på kampen. To kjappe i sekken og et feststemt hjemmepublikum gjorde at rødtrøyene kunne kontrollere kampen inn. 

Brann_SUT_160522_02_web.jpg
Det ble en tøff opplevelse for Sandnes Ulf på gresset i Bergen.

Rammen på fotballens festdag var satt. Et Bergen som badet i sol og temperatur som minnet mer om sommer og syden enn sedvanlig vestlandsvær. Og utsolgt Brann stadion. 

Noen hundre lyseblå supportere hadde også tatt turen til stadion, flere med felles buss fra Sandnes. Og de gjorde seg absolutt ikke bort blant røde og hvite hjemme-supportere. Et stolt øyeblikk for de som er glad i Sandnes Ulf.

Brann_SUT_160522_03_web.jpg
Noen hundre Sandnes Ulf supportere hadde tatt turen til 16-mai kampen.

Selve kampen gikk ikke veien for gjestene. Allikevel står de lyseblå med 12 poeng og en fjerdeplass etter seks spilte kamper. Det er godkjent.

– Nå må vi reise oss til cupkampen mot Vardeneset, det blir tøft nok, og så skal vi slå skikkelig tilbake når Mjøndalen kommer til Sandnes neste uke, lovet trener Bjarne Berntsen til Aftenbladet etter kampslutt.


Annonse fra Obos-ligaen: