Team Sandnes med egen hovedsponsor!

Endelig er regionsatsingen omkring Team Sandnes Velde i gang igjen. I helgen skal Team Sandnes Velde for G13 reise til Haugesund og spille turnering mot Viking og Haugesund. Team Sandnes Velde er i gang med treninger hver fredag på Østerhus Arena. Team Sandnes Velde har spillere i årsklassene fra 12 til 15 år, med spillere fra våre ulike breddelag i regionen. Under normale omstendigheter vil Team Sandnes Velde representere Sandnes under regionale tiltak.

Annonse:

Nytt av året er at Team Sandnes har fått sin egen hovedsponsor. – Vi er stolte av å hjelpe til med utvikling av Sandnestalenter. Sammen med klubben ønsker vi å utvikle barn og unge til gode rollemodeller. Gjennom Team Sandnes Velde får unge, håpefulle talenter muligheter for å bli gode fotballspillere og få en fin skolegang. Velde Gruppen bruker betydelige midler på sponsing hvert år. Det er derfor kjekt å være med Sandnes Ulf mot toppen. Vi liker godt å få vårt navn på drakten til denne talentfulle gruppen. Vi bryr oss, forklarer salgssjef Arild Klingsheim som viser her stolt frem den nye drakten til Team Sandnes Velde.

Velde er regionens største leverandør av pukk, asfalt og betong. Med kunnskap og moderne teknologi leverer selskapet bærekraftige produkter med fokus på både kundene og miljøet.

#Velde #TeamSandesVelde

Annonse fra Obos-ligaen: