Team Sandnes Velde med nominerings-turnering på søndag

Utviklingsleder i Sandnes Ulf, Ole Hjelmhaug ser frem til søndagens turnering på Øster Hus Arena. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

– Vi gleder oss stort til dette! I forbindelse med kartlegging av spillere til Team Sandnes Velde 2009 så vil det førstkommende Søndag 14. november spilles kamper på Øster Hus arena. Kampene vil spilles på to baner. Vi har invitert flere klubber i området til denne nominerings-turneringen og trenere for respektive lag har vært med i prosessen fra dag en. Dette omhandler nominering av spillere som de synes kan være spennende, og som fortjener å vise seg frem, hvor de eventuelt blir tatt med videre når treningsgruppen skal sette seg. Kampene blir også avviklet i klubbenes egne drakter og med sine respektive trenere på sidelinjen, forteller Hjelmhaug. 

– Tilbakemeldingene på dette tiltaket er veldig positivt, og vi vet at spillerne gleder seg til dette like mye som vi gjør.

– Vi ønsker å skape en fin ramme rundt dette arrangementet og håper vi ser mye publikum på tribunen! Kampene starter kl. 13.00 og vil spilles kontinuerlig til vi er ferdige rundt kl. 16.00, forteller entusiastiske Hjelmhaug. 

Ønsker du å komme å se? Bruk inngang O ved ankomst. 

Velkommen til Øster Hus Arena!

Annonse fra Obos-ligaen: