To dødballperler sikret seier mot Ull/Kisa

Etter en omgang med få sjanser for de lyseblå, var det et «nytt» lag som entret banen for de siste 45 minuttene. Da dommeren blåste av hadde Sandnes Ulf snudd 0-1 til 2-1 seier. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde.

Første omgang var en tam affære fra de lyseblå. Ull/Kisa var det farligste laget og etter drøye kvarteret spilt gikk de opp i ledelsen. De klarte allikevel ikke å sette et kraftig press mot hjemmelaget og gikk derfor inn til pause med en 1-0 ledelse.

I pausen ble det foretatt et bytte. Landu Landu inn på sentral midtbane, ut med Mohr Jonsson og Tadesse ut på kanten. Det var ikke spilt mange minuttene før en kunne se Sandnes Ulf sine intensjoner. Høyt press, tempo og bevegelser. To treff i metallet fra en drivende god Ringberg og høyreiste Grødem på en heading. Sistnevnte skulle snart tegne seg i målprotokollen.

Frispark like utenfor motstanders 16-meter har etterhvert blitt en målsjanse for Retsius Grødem. Rett i muren, før dommer Sinnes peker på straffemerket. Hands fra Ull/Kisa-spiller i muren. Sanel Kapidzic fra straffemerket. Godt plassert, enda bedre redning av bortelagets keeper. Fortsatt ledelse til de gul- og grønnkledde. Noen minutter til inn i omgangen og nytt frispark. 20 meter. Grødem stiller seg opp. Ballen klistres i krysset, nydelig bue over muren og utagbar for Ull/Kisa keeper. 1-1. Målet ga Sandnes Ulf spillerene mer energi. Et vedvarende press og ny dødball-situasjon. Denne gang hjørnespark. èn av omgangens beste spillere André Sødlund, løper ut for å ta dødballen. Dagens andre perle. Den tidligere Odd-spilleren skrur ballen i mål fra hjørnesparket. De lyseblå opp i ledelsen.

En kamp der vi sikrer oss sesongens tredje seier og fortsatt er ubeseiret og en kamp der 15 år gamle Artan Medvedov får sin debut. Neste kamp ut er allerede på fredag borte mot Strømmen.