To poeng for lite mot Grorud

Da dommeren blåste av kampen mot Grorud stod vi igjen med ett mål og ett poeng. To poeng for lite og minst ett mål for lite. Etter en god bortekamp mot overraskelseslaget Grorud beholder vi fjerdeplassen på tabellen og får nå åtte dager på å komme oss litt etter en travel periode med kamper. Foto: Nanco Hoogstad

Da Reppesgård Hansen traff tverliggeren og ballen havnet godt på innsiden av den hvite linja, var hverken dommer eller assistentdommer oppmerksom. Reppesgård er ingen måltyv, men skulle stått med to mål på to kamper. Da er det selvsagt litt ergerlig at kampen ebber ut med 1-1 og poengdeling.

Det var uansett mer en nok sjanser til å avgjøre kampen for de lyseblå. Sanel Kapidzic burde satt lagets første mål i åpningsminuttene. Alene mot Grorud-målvakt klarte han ikke å vippe ballen over den offensive målstopperen. Samme spiller hadde flere sjanser til å sende Sandnes Ulf i ledelsen, men siktet var ikke finstilt. Det var ikke bare Kapidzic som sløste med sjansene. Grødem fikk som vanlig sjansen fra 25-30 meter. Forsøket havnet i krysset og ut denne gang. Eriksen var på plass et par ganger, men det ville seg ikke.

Johannes Nunez Godoy kom inn midt i første omgang for en skadet Södlund. Oslo-gutten tok godt vare på sjansen og sendte gjestene fra Sandnes opp i ledelsen etter 42 minutter med en klassescoring. Nunez fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og skrudde den inn i lengste hjørne. Utagbart for Grod-målvakt. En ledelse som var fortjent selv om Grorud var farlig frempå noen ganger.

Andre omgang skulle vise seg å bli litt som i første. Sandnes Ulf med ballen og Grorud på noen småfarlige kontringer. Allikevel med noenlunde god kontroll i de bakre rekker. I en god periode for oss, var et lite sekund uoppmerksomhet det som skulle til for en utlikning. Men med godt over halvtimen igjen å spille, mer en nok tid til å sikre tre verdifulle poeng.

Vi kom til sjanser, hadde ballen over linjen og spilte mer enn godt nok til å vinne bataljen mot Grorud, men i dag ville det seg ikke. Uansett et stort steg opp fra forrige bortekamp.

– Utrolig surt med bare ett poeng i en kamp der vi scorer to ganger og motstanderen én, sier Sandnes Ulfs trener Steffen Landro til Aftenbladet etter 1–1 borte mot Grorud. – Bildet fra Scanpix viser at vi scoret, men dette var en kamp vi skulle vunnet uansett. Vi hadde så mange sjanser at vi ikke burde behøvd å snakke om målet vi ble snytt for, sier en meget skuffet Steffen Landro.