Tommy Høiland tilbake i lyseblått!

Spissen som hadde stor suksess i Sandnes Ulf i 2012 og 2013 er nå tilbake igjen i lyseblått. Høiland signerte i dag en kontrakt som binder han til klubben i to år. Vi ønsker Tommy hjertelig velkommen tilbake igjen.

Annonse:

– I tankene våre har vi jobbet med denne overgangen lenge, men det var ting som måtte falle på plass først. Da samtalene med Viking gikk bra, og jeg følte dette var noe Tommy Høiland hadde veldig lyst til, ble det fortgang i sakene, sier Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad om hvordan spissen havnet på Øster Hus Arena.

Høiland har etterhvert blitt en bereist herremann. Etter to perioder i Bryne, og én i Viking ble han hentet til Sandnes og spill i eliteserien i 2012. Han ble raskt en favoritt blant supporterne og ble i 2013 hentet til Molde. Deretter tok han turen til Strømsgodset og tilbake igjen til Viking. Her spilte han 152 kamper og stod for 43 mål, flere av dem i opprykkssesongen til de mørkeblå. Nå er Høiland hentet inn for å skyte Sandnes Ulf til eliteserien.

sandnes-ulf-ullensaker-kisa-241112-3_1rzo2qoko85udzb1th7cb14z2.jpg
Her feirer Høiland på Sandnes Stadion etter at Ull/Kisa ble grundig slått i kvalifisering om fortsatt spill i eliteserien 2012.

– Jeg har alltid hatt et lite håp om at Sandnes Ulf skulle ta kontakt, og når Bjarne gjorde det var det ingen tvil. Sandnes Ulf er en klubb jeg har stor respekt for. De tok meg inn da jeg var litt ute i Bryne, og ga meg kanskje den siste sjansen jeg hadde til å bli en fotballspiller på toppnivå. Jeg er evig takknemlig for sjansen jeg fikk da, og gleder meg til å komme i gang igjen i Sandnes, forteller hovedpersonen selv til Sandnesposten.

– Jeg skal innrømme at det har vært kjedelig å sitte så mye på benken det siste året. Samtidig er det lettere akseptere det når du havner bak en spiss som presterer så bra som Veton har gjort. Jeg har lyst til å komme hit og bidra. Jeg hadde ikke kommet hit hvis jeg følte jeg var ferdig. Jeg har aldri vært mye skadet, og kroppen virker bra. Jeg føler jeg har mange år igjen, og forhåpentligvis får jeg være med på å få klubben opp i Eliteserien der de hører hjemme. Potensialet er skyhøyt i denne byen, roser Høiland til byens lokalavis.

Annonse fra Obos-ligaen: