TV: De lyseblå har gjort det før - gjør de det igjen?

Sandnes Ulf med god statistikk mot Glimt.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Onsdag kveld avsluttes den 21. serierunden med en herlig duell i toppen av OBOS-ligaen. Den suverene serielederen Glimt tar i mot et Sandnes Ulf-lag i form, og med et klart mål om å fortsette den gode Glimt-trenden.

For i det omvendte møtet i vår vant de lyseblå som kjent hele 3-0 over Bodø/Glimt, noe som er serielederens ene av to tap.

- Vi spilte en bra kamp mot dem i vår, og var opp mot vårt beste da. Nettopp det er viktig når vi skal møte dem borte. Vi må levere en skikkelig god kamp for å ta poeng, og det har vi god tro på, forteller hovedtrener Bengt Sæternes til Sandnes TV før kampen.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Og Sandnes Ulf har nettopp god statistikk mot laget fra Bodø. Foruten 3-0-seieren i vår ble også de gulkledde slått 1-0 i en treningskamp på La Manga i vinter.

I obligatoriske kamper har Glimt kun slått Sandnes Ulf én gang i nyere tid, som var 3-1-seieren til Glimt kampen etter at Sandnes Ulf hadde sikret opprykket til Eliteserien i 2011.

I 2014 endte det uavgjort 1-1 da lagene var i Eliteserien, mens Sandnes Ulf vant 2-1 i 2010 etter scoringer av Allan Borgvardt.

Statistikk legges likevel til side onsdag kveld når et revansjesugent Glimt jakter seier, mens de lyseblå jakter seier for å holde tritt med Ranheim og Start i kampen om direkte opprykk.

Sandnes Ulf feirer Tomas Kristoffersens frisparkscoring i vårens oppgjør. Foto: Rune Eikeland.
Sandnes Ulf feirer Tomas Kristoffersens frisparkscoring i vårens oppgjør. Foto: Rune Eikeland.
Annonse fra Obos-ligaen: