TV: - Kanskje kommer det et mål snart

Axel Kryger nyter tilliten fra start, og har ingenting i mot en mer offensiv rolle i laget.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Da Axel Kryger kom tilbake til Sandnes Ulf etter tiden i Lura debuterte han allerede som 17-åring som midtstopper i OBOS-ligaen. Og det er på midtstopperplassen han har slått seg opp.

Men at også Kryger kan bekle mer offensive posisjoner i banen, har han fått vist frem i år. De to siste kampene har han startet på midtbanen.

- Jeg synes det er gøy for tiden, og det er kjekt å få spilletid. Jeg setter pris på tilliten, og det er ingen tvil om at man vokser på det, sier Kryger til Sandnes TV.

- Nå handler det om å jobbe hardt hver dag, og ta hver uke som det kommer. Det er bare positivt om det innebærer å få starte kamper, legger han til. 

(artikkelen fortsetter under videoen)


Kryger mener at det er utelukkende positivt for hans del at han kan bekle flere roller, og stiller seg lojalt opp der trener Bengt Sæternes plasserer han.

- Jeg synes jo det er gøy å bli flyttet lenger opp i banen. Kanskje får jeg et mål også i nærmeste fremtid, sier han og smiler.

Om det blir allerede borte mot Strømmen på søndag gjenstår å se. Med Viljar Helland Vevatne ute med karantene for tre gule kort, vil det uansett bli rokkeringer på laget.

19-åringen startet i 2-0-seieren mot tabelltoer Ranheim sist, og var meget fornøyd med intensiteten og trykket laget hans viste frem da.

- Vi hadde bestemt oss i forkant av kampen om å gå ut i hundre. Selv om vi ikke klarte det helt de første ti minuttene av kampen, så synes jeg vi sto på gjennom hele kampen med fullt trykk, forteller Kryger.

- Vi skapte masse sjanser, og det var en bra gjennomført kamp av oss.

Kampen mot Strømmen spilles klokken 18:00 på søndag.

Annonse fra Obos-ligaen: