TV: - Publikum skal få se et lag som sprudler

Vidar Nisja vil snu trenden mot Kongsvinger, og endelig ta dem på hjemmebane.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Søndag klokken 12:00 er det familiekampen mot Kongsvinger, og den nest siste seriekampen i årets sesong. Selv om sesongen har vært lang og banene blir tyngre og tyngre, så gleder Vidar Nisja seg til å springe utpå matta.

- Vi har mye å gå på ennå. Publikum skal få se et lag som sprudler klokken 12:00 på Sandnes stadion, sier Nisja til Sandnes TV.

Sandnes Ulf slo Kongsvinger 3-2 i vår etter en dramatisk avslutning på kampen hvor Mads Nielsen ble matchvinner langt på overtid. De lyseblå har slått dem to av to på bortebane de to siste sesongene, men i to oppgjør mot dem på Sandnes stadion i fjor, ble det derimot ikke seier.

- Kongsvinger er et lag som forsøker å spille, og er glad i ballbesittelse. Når det funker for dem, så er de vanskelig å slå. 

- Det gir dem også noen rom vi kan utnytte. Jeg synes derfor det er på tide at vi snur trenden mot dem, og tar dem både på hjemme- og bortebane denne sesongen, sier en optimistisk Nisja.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Mye kan bli avgjort søndag. Start rykker opp med seier mot Elverum, som betyr at alt håp for Sandnes Ulf om direkte opprykk vil være ute da. Om Start vinner, og Sandnes Ulf vinner, så er de lyseblå uansett sikret 3. plass.

Skulle Sandnes Ulf ha vunnet, og Start avgitt poeng, så kan de lyseblå rappe 2. plassen i siste serierunde.

- Vi må fokusere på å slå Kongsvinger, det er det eneste vi kan tenke på nå. Når vi forhåpentligvis har slått dem, så kan vi fokusere på Fredrikstad, forklarer den offensive midtbanespilleren.

- Så får vi håpe at vi har litt tur med resultatene i de andre kampene.

Annonse fra Obos-ligaen: