TV: - Vi må tørre mer offensivt

Bengt Sæternes er tydelig på at det er på høy tid å bli enda mer offensive i skallen.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Mens fotball-VM er rullet i gang, fortsetter OBOS-ligaen for fullt. Og søndag er det serieleder Aalesund som Sandnes Ulf på besøk til Sandnes stadion klokken 18:00, hvor de lyseblå jakter å snu den dårlige trenden i det siste.

- Resultatmessig må det snu nå, og jeg synes vi hadde fortjent mer mot Notodden sist. Nå handler det om å få frem offensivt spill igjen, sier Bengt Sæternes til SandnesTV.

Kjøp billetter til Sandnes Ulf - Aalesund her.

Sandnes Ulf har under Sæternes sin ledelse vært kjent for å bøtte inn med mål, og nettopp det er det egersunderen ønsker å få tilbake.

- Vi må frem i banen, vi må score mål og vi må tørre å være offensive i hodet. Vi må ikke tro at vi kan forsvare oss til seiere. Vi må enkelt og greit tørre, sier han.

Selv om Sandnes Ulf har falt på tabellen, er det likevel svært jevnt i toppen av OBOS-ligaen. En seier mot serielederen vil bety at de lyseblå kun har fire poeng opp til nettopp Aalesund.

- De er et veldig rutinert lag med spillere med erfaring fra høyt nivå. De er storvokste, og vet hvordan de vil ha det. Samtidig har de noen svakheter vi vet om, sier Sæternes før den spennende kampen på søndag.


Annonse fra Obos-ligaen: