Uavgjort borte mot Kongsvinger

Det ble en spennende avslutning på kampen mot Kongsvinger. Det var nok mange som var enige i at Eriksen sin utlikning var fortjent. Spissen kranglet ballen i mål fra kort hold. Og kanskje burde de lyseblå fått med seg alle tre poengene hjem til Sandnes. Foto: Nanco Hoogstad.

– Forbedring fra forrige kamp, mener hovedtrener Steffen Landro. – Vi så mye tryggere ut i alle ledd. Og selv om Kongsvinger slapp til litt enkelt på målet sitt, så er dette et steg i riktig retning, sa strilen etter kampen.

Hjemmelaget ligger sist på tabellen og var sånn sett avhengig av tre poeng for å koble seg på lagene foran. De lyseblå burde ha tre poeng for å blande seg i striden om kvalikkspill til eliteserien. Scenen var sånn sett satt for en noe nervøs start på kampen. Etter hvert som den skred fram tok Sandnes Ulf tak i kampen. De lå kompakte bak og fikk bredde på spillet sitt. I en god periode for de lyseblå utnytter Kongsvinger et balltap. 1-0 hjemmelaget. Etter målet legger hjemmelaget seg bak og kontrollerer inn til pause.

Etter pause er det mer energi hos de lyseblå. Spesielt etter Ekeland og Ringberg entrer banen. Og nevnte Ringberg skaper mye. Så mye at han skulle hatt et soleklart straffespark. Dommertrioen overser den klare fellingen og de lyseblå må fortsatt jakte scoring. Den kommer til slutt. Eriksen kriger ballen inn. 1-1. Et resultat Kongsvinger nok er mest fornøyd med.