Uavgjort i Kristiansand

Sesongens siste kamp ble spilt på Sør Arena. Etter en strålende åpning med 1-0 ledelse til de lyseblå endte kampen mot Start med poengdeling og 2 mål til hvert av lagene.

Annonse:

– Vi skjønte tidlig på andre resultater at det bare ville være en kalasseier her mot Start som ville gi et lite håp om kvalik-spill. Samtidig var vi klare på at vi ønsket å holde hjemmelaget bak oss på tabellen etter kampen, understreket en godt fornøyd Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter kampen i Kristiansand.

Kampen startet med et spillemessig overtak hos de gule og sorte. Det ble allikevel ikke de største sjansene. Kampens første sjanse for Sandnes Ulf tok Halgunset godt vare på. Et smart frispark under muren og til side for Start-målvakt. En ledelse som holdt seg til pause.

Etter pause var hjemmelaget effektive og satte to kjappe scoringer. – De to scoringene kom etter at vi ikke var helt patent i det arbeidet som ble gjort bakover på banen, markeringene var mangelvare på scoringene og det straffet oss skikkelig, understreket Bjarne Berntsen til Aftenbladet.

Tre bytter gjorde susen og skapte både fart og sjanser for de lyseblå. Maxwell Effiom kom fra hattrick i rekruttkamp og sendte en nydelig pasning til toppscorer Hustad som satte 2-2 kontant i kassen. 

Kampen ebbet ut med noen stor sjanser for begge lagene. Målvakt Aslak Falch var på plass og reddet Sandnes Ulf et par ganger, mens Jostein Ekeland fort kunne sikret tre bortepoeng på overtid av kampen. En mesterlig redning av Start-målvakt Wichne hindret kapteinen vår og kort tid etter blåste dommeren av 2021-sesongen for de begge lagene.

– Vi må si oss fornøyd med tabellplasseringen slik sesongen har utviklet seg. Vi har kapret mye poeng på slutten, faktisk er snittet på slutten så godt at det ville holdt til en soleklar plass i playoff hvis det hadde vært slik gjennom hele sesongen, forklarte Berntsen til Stavanger Aftenblad etter kampen.

– Jeg må også trekke fram at vi har rykket opp til 3. divisjon med toerlaget, samtidig som G19-laget kom til semifinalen i NM. Det viser med all tydelighet at vi har et veldig godt tilsig med unge talenter i egen klubb, noe som betyr at vi har mye å bygge på i vår videre satsing, mener han.


Annonse fra Obos-ligaen: