Uavgjort i siste seriekamp

Forutsetningene i bortekampen mot Ranheim var rimelig klar. For å sikre sjetteplassen var seier det beste utgangspunktet. Allikevel, hvis andre resultater gikk vår vei, kunne det gå med uavgjort. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– Stemningen er trykket, vi sitter en gjeng i garderoben som er utrolig skuffet, sa en preget trener Steffen Landro til Aftenbladet noen minutter etter kampslutt. – Vi er skuffet, ekstremt skuffet, men fattet. Det var ikke her kvaliken røk, la han til og tenker på en lang periode svake prestasjoner på bortebane.

Det var en positiv åpning. Sandnes Ulf lå høyt med laget de første femten minuttene og spilte seg til noen halvsjanser. Ranheim, allerede klar for kvalifiseringsspill, hadde nok tankene mest nettopp der. De lyseblå, for anledningen i årets burgunder bortedrakter, kontrollerte kampen. God kontroll bakover og få sjanser for hjemmelaget. På ingen måte preget av kampens og resultatets alvor, men heller ikke nok kvalitet i første omgang til å få hull på byllen.

Andre omgang og et enda mer offensivt bortelag. Det resulterte i et flott mål etter drøye femten minutter i andre omgang. Claes Kornberg setter ballen kontant bak Ranheim-målvakt Even Barli. Kvallik i lommen. Noen minutter senere, så kommer en livlig Ekeland alene med nevnte Barli. Han runder maålvakten, men sender ballen over mål.

Hjemmelaget slår så tilbake og scorer på en av deres få sjanser. 1-1. Men fortsatt med en fot i kvalifiseringsspillet. Allikevel jager Sandnes Ulf ny scoring. For å være helt sikre. Det blir med noen halvsjanser. Og kampen ebber ut med ett poeng og uavgjort. En god kamp. En solid forestilling. Men dessverre ikke nok. Dramatikken som utspiller seg i kampen om sjetteplassen skyver de lyseblå inn og ut av sjetteplassen. Og til slutt ut. Sesongen er dermed over.

– Akkurat nå er jeg og alle her preget av stemningen, men vi vet at det har skjedd ting, og alle ser at vi er på rett vei, at vi blir et lag i toppen til neste år, asvlutter Steffen Landro til Stavanger Aftenblad.