Uavgjort i treningskampen mot Viking

Da dommer Kellerhals blåste i fløyten etter to ganger 45 minutter stod det 1-1 på resultattavla. Det var det gjestene i mørkeblått som hadde mest grunn til å være fornøyd med. De lyseblå gjennomførte en meget solid treningskamp og var best i de fleste av spillets faser.

– Vi hadde som mål å skape sjanser og slippe Viking til med så lite som mulig. Vi lyktes i begge ender. Vi spilte med presisjon og intensitet, og vi gjorde det som et kollektiv, kunne hovedtrener Landro fortelle til Stavanger Aftenblad etter kampen. Strilen rakk også å sende en melding i retning Jåttåvågen; – Viking gjorde en god prestasjon, men det må være ubehaglig for dem å merke at avstanden og styrkeforholdet mellom oss er så liten.

Sandnes Ulf var på rett fra avspark og allerede etter halvannet minutt hadde Jostein Ekeland en stor sjanse til å sende hjemmelaget i føringen. Det satte tonen for hele første omgang der de lyseblå så svært trygge ut i det bakre ledd, samtidig som de flyttet beina godt på midtbanen. Hustad og Bringaker på topp var en konstant trussel for de mørkeblå. Flere hakk opp etter treningskampen på sørlandet mot Jerv med andre ord.

Andre omgang startet i samme spor som i første. «Trønder-trioen» bak med full kontroll, god kvalitet på pasningsspillet og ok angrepsforsøk. Det så riktig så bra ut. Spesielt da en av banens aller beste, Rets Grødem sendte Sandnes Ulf opp i ledelsen etter 52 minutter. Landro var allikevel tydelig til Aftenbladet at det fortsatt er en vei å gå; – Alt må bli bedre om vi skal kjempe i toppen av Obosligaen, dette var bare en begynnelse.

Kevin Kabran fikk et treff av de sjeldne og reddet uavgjort for Viking. Et noe flatterende resultat for eliteserielaget. De lyseblå gjennomførte en god treningskamp og hadde fortjent seier i nabo-oppgjøret.

Neste onsdag venter Brann på Varden Amfi. Den kampen kan du se direkte på aftenbladet.no.