Uavgjort mot Åsane

De lyseblå skulle reise seg etter en heller laber bortekamp mot Ham-Kam. På motsatt side stod Åsane. Laget som gjorde rask prosess i motsatt møte. Alt lå til rette for et heltent hjemmelag og en ny tre-poenger på Øster Hus Arena.

Annonse:

Det tok nøyaktig fire minutter før vi kunne se konturene av planen til Landro og hans trenerteam. Godt spill i forkant og en klinisk Kent Håvard Eriksen. 1-0. En perfekt måte å feire at det til denne kampen var lov å slippe inn 600 supportere. – Planen var å ligge mye høyere, men vi ble for komfortable etter 1–0, sa Landro til Aftenbladet etter kampen. Det resulterte i et spillemessig overtall for gjestene fra Bergen. Allikevel klarte de ikke å spille seg til noen sjanser. Til det lå Sandnes Ulf meget kompakte bak.

Etter 33 minutter fikk Åsane hjørnespark. Med lite aggressivitet inne i egen 16-meter må Falch se ballen gå inn i nettet. – Vi fikk smake vår egen medisin da de scoret. Vi ble passive, det går ikke i denne serien, understreket, Sandnes Ulfs trener til Aftenbladet. Etter utlikningen våknet hjemmelaget og de siste ti minuttene vartet de opp med et par halvsjanser og høyere press.

Da lagene kom inn på banen etter pause, hadde Landro gjort noen rokkeriger. Alexander Johansson gikk av. Debutanten fikk kjenne på OBOS-ligaen og vil bli en fin tilvekst. Inn kom Jostein Ekeland. Det kunne se ut som dette byttet ga de lyseblå energi og i starten av andre omgang vartet de opp med strålende fotball. Godt kombinasjonsspill, presise pasninger og høyt press. Det var derimot Åsane som skulle få den første og største av omgangens sjanser. Straffespark etter 53 minutter. OBOS-ligaens toppscorer tar fart og setter ballen til side for Aslak Falch. Og Sandnes Ulf buret. Fortsatt 1-1.

Etter dette hadde Kent Håvard Eriksen og Mats Sande store sjanser til å score. I tillegg vartet Falch opp med et par solide redninger. – Det bedret seg etter pause, men vi er skuffet, vi skulle vunnet, mente trener Steffen Landro.