Våre samarbeidspartnere: TA Elektronikk

Vi fortsetter presentasjonsrunden vår blant våre samarbeidspartnere og nå er det TA Elektronikk som står for tur. Vi tok en prat med Paul Eirik Jordan som har vært med på mye de siste 16 årene i bedriften som har flyttet fra Gravarsveien og opp i Hovebakken i Sandnes.

Annonse:

Paul Eirik forteller engasjert om hva de jobber med i bedriften som nå er blitt 10 ansatte:

  • Vi er en totalleverandør av merkeutstyr som etikettskrivere og etiketter, plastkortskrivere til id-kort/sertifikater/fordelskort, strekkode- og ATEX-utstyr, samt elektroniske vekter av alle typer og kapasiteter.

Hovedsegmentet er etiketter og etikettskrivere som blir brukt til å merke produkter med informasjon og strekkoder og vi leverer også strekkodelesere og nettbrett og mobilitetsløsninger rundt dette. Dette brukes i butikker, på lager og i industrien både på land og offshore.

Utviklingen i bransjen har gått fort de siste årene og gjengen i Hovebakken har mange baller i luften om dagen:

  • Det er mye nytt som kommer hele tiden, mange har gått bort fra taste-telefoner og tasteterminaler og gått over til å bruke smart terminaler enten det er telefoner eller nettbrett. Disse blir brukt på de fleste lager og blant annet i trucker. Det er også kommet prisgunstige farge-etikettskrivere som produserer fargeekte utskrift til merking av produkter.

Vi leverer til alt fra kommuner og lokale bedrifter til industri og olje/gass sektoren i hele landet, samt litt i utlandet forteller Jourdan.
 

Bedriften ble startet av Torfinn Austrått i 1991 og har i disse dager 30 års jubileum

Bedriften startet i det små med service og vedlikehold av elektroniske vekter og skrivere. Videre utviklet det seg etter hvert til også å selge vekter og skrivere samt tilbehør som f.eks. etiketter. Man har tatt steg for steg og gradvis utviklet med nye produkter og nye ansatte. Fra den spede begynnelsen i kjelleren hjemme via mindre lokaler i Gravarsveien 55 og større lokaler i Gravarsveien 18.

Sist sommer flyttet vi inn i helt nye lokaler i Hoveveien 48 hvor vi har kontorer, serviceverksted, hustrykkeri og ikke minst stort lager.

Vi er veldig fornøyd med å ha etablert oss her forteller Jourdan.

Bedriften teller nå 10 ansatte og har også et avdelingskontor i Oslo. Forventet omsetning i år er ca. 40 millioner.
 

Vi har en stabil kundemasse som kommer tilbake gang etter gang. Vi har hatt en jevn økning opp gjennom årene noe som gjenspeiles i at vi har ansett nye medarbeidere hvert år de siste årene, tilføyer Henrik Haga som selv er et av de siste tilskuddene på laget.
 

Jourdan følger opp med at spesielt i offshorenæringen er det utrolig viktig med rutiner, og å luke bort feil som kan være kritiske:

  • Digitalisering blir mer og mer viktig innenfor denne bransjen og vi leverer utstyret man behøver som robuste og om nødvendig EX-godkjente (ATEX) telefoner, kamera, nettbrett og annet strekkode utstyr.

Det er kanskje litt nisje-produkter som folk ikke tenker så mye på, men som man allikevel ikke klarer seg uten. Etiketter er jo på alt når vi ser oss om i samfunnet, og alt skal merkes, sier Jourdan og smiler.
 

Når det gjelder samarbeidet med Sandnes Ulf har TA Elektronikk vært med i 10 år og Jourdan fornøyd med å være en del av laget:

  • Vi har samarbeidet med klubben i mange mange år og hatt et godt samarbeid lenge. Vi har det så travelt at vi ikke alltid har tid til å få med oss alt, men for oss er det viktig å være synlige, og vise at vi er lokale samt å støtte lokale bedrifter og lag.
     

Og så er vi jo veldig stolt over den flotte dekorterte veggen vår, avslutter Jourdan som har det travelt før avreise til Kristiansand og en etterlengtet ferie i Dyreparken hvor det er Kaptein Sabeltann som blir vekkerklokken til familien de neste dagene…

20210623_083922.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: