Vel gjennomført kartlegging for Jenter 2011 i Sparebanken Vest Akademiet

I overgangen mellom april og mai har klubben organisert oppstart og kartlegging for å starte opp jentekullet i Sparebanken Vest Akademiet. 41 spillere fra 8 ulike klubber i Sandnes ble nominert og engasjementet har vært stort. Les mer om oppstarten til Sparebanken Vest Akademiet for J2011 her. (Foto: Jorunn Skjøld)

Annonse:

Opplegget har vært som følger, de fire søndagene fra 21.04 til 12.05 har vi samlet alle spillerne fra de ulike klubbene til treninger og fordelt i grupper på ca 10 spillere. Alle treningene har vært avslutter der alle gruppene møtes til kamper mot hverandre. Stort sett alle disse kampene har vært veldig jevne, noe som er et klapp på skulderen til alle klubbene som virkelig gjør en god jobb med sine jenter.

Berømmer klubbene og spillerne

Trener for prosjektet er Agnetha Mailen Hilmarsen. Hun sier følgende etter at kartleggingen er ferdig:
- Jeg er veldig imponert over oppstarten av SPV J2011. I forkant forventet jeg at klubben tok jentelaget på alvor, og hadde store forhåpninger til gjennomføringen. Likevel har profesjonaliteten som klubben har vist gått over all forventning.

- Jeg må berømme klubbene og spillere for både kvalitet, men også hvor fine og gode holdninger og moral hver enkelt spiller utviser. Alle var opptatt av å spille hverandre gode, i tillegg til å vise egne ferdigheter. Det virket som det var god stemning i alle gruppene.

- Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen og har stor tro på at Sparebanken Vest Akademiet J2011 kan få til mye bra sammen og ser frem til å følge utviklingen til hver enkelt spiller, sier hun.

Vi er veldig glade for å ha Agnetha med på reisen fremover rundt dette prosjektet!

Ellers ønsker å takke alle samarbeidsklubber som nominerte spillerne sine til disse treningene, og håper alle sitter igjen med noe positivt. Vi har i alle fall fått et flott inntrykk av alle spillere som har deltatt!   

SPV foto Jorunn Skjøld 2.jpg
Foto: Jorunn Skjøld

Takk til alle ressurser som har bidratt under treninger.
Jorunn Skjøld, Magnus Nilssen og Eli Nygaard som har bidratt på samtlige økter med ulike roller.
Aleksander Midstian, Espen Voll, Espen Osaland, Torbjørn Mannes Johansen, Ann Elen Sandsgård, Sigrid Soleng, Ture Skjøld, Ståle Stålinho, Kris Løklingholm og Kevin André Madsen som alle har kommet med gode og viktige bidrag på veien!

Det blir en spennende tid fremover for prosjektet, og vi gleder oss til å fortsette å følge med på reisen fremover.

Sparebanken Vest Akademiet J2011 har sin første samling søndag 26. mai kl. 10.00 på Øster Hus Arena. Vel møtt!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

 

Annonse fra Obos-ligaen: