Velkommen til 4 nye samarbeidspartnere!

Med under en måned igjen til seriestart er det en glede å presentere 4 helt nye samarbeidspartnere! Les mer om dem og se bildene her.

Annonse:

 

oppdatert farstad.png
Farstad Catering v/ Sven Arne Berge og Janne Berge

I over 60 år har Farstad Catering stått for tilberedning og levering av førsteklasses mat. Lunsj for bedrifter eller mat til møter, kurs og konferanser, store og små arrangement som firmafest, dåp, konfirmasjon, bryllup eller minnestund. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt! Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og behov!

På jakt etter mat til ditt neste arrangement? Ta kontakt med Farstad Catering her!
 

appeal frisør.jpg
Appeal Frisør v/ Sissel Vikse Falch

Det å være hos frisøren skal være en avslappende og god opplevelse! Du skal føle deg fin og være stolt over din nye frisyre. Vi vil at du skal føle deg sett og at du koser deg i frisørstolen. Derfor lytter vi til dine ønsker og gjør det vi kan for at du skal føle deg ivaretatt hos oss i Appeal.

Appeal Frisør er en Sandnespatriot som gleder seg til å være en stolt sponsor av Sandnes Ulf. Våre salonger finner du kun i Sandnes på Hana, Bogafjell og Ganddal. Velkommen til oss!

Ekstra kjekt er det at Appeal Frisør vil tilby våre sesongkortholdere 15 % rabatt på alt av klipp i sine salonger ved fremvisning av sesongkort! Les mer om Appeal Frisør og book din time her.
 

oris.jpg
Oris Dental v/ Hege Tendenes Sivertsen

CEO i Oris Dental, Eirik Salvesen beskriver Oris Dental på denne måten:

Jeg er gjerne den første til å innrømme at tannhelsebransjen har lang tradisjon for å snakke et språk det kan være vanskelig for andre enn oss å forstå. Som profesjonsutøvere har vi nok lenge vært bedre på fagteknikk enn kommunikasjon. Sånn har vi innsett at det ikke kan være i moderne tannhelsepraksis. Munn og tenner er en vesentlig del av kroppen, derfor må vi snakke et felles språk som sikrer at den totale helsen ivaretas.

At du som kunde og pasient alltid skal oppleve å bli forstått og erfare at tannbehandlingen foregår på dine premisser, er bakgrunnen for at vi i Oris Dental legger stor vekt på å hele tiden utvikle kunde- og pasientreisen vår. Det er også derfor vi har valgt “tannhelse på dine premisser” som overskriften som skal definere din opplevelse i møte med oss fra A til Å. Det samme gjelder for “dentistry reimagined”- en overskrift som rommer ambisjonen vår både faglig, teknologisk og medmenneskelig.

Oris Dental har nylig åpnet i splitter nye lokaler i langgata 3, i Sandnes!
Les mer om Oris Dental her.

vial – Kopi.jpg
Vial AS v/ Rune Jonassen og teamet hans

Vial AS er et rådgivende ingeniørfirma som utfører rådgiving på bygg, infrastruktur og kommune- og reguleringsplanlegging i hele landet.

Selskapet holder til på Åsen i Stavanger og har 20 ansatte. Vial drives av den tidligere spillerutvikleren i Sandnes Ulf, Rune Jonassen som fortsatt brenner sterkt for utvikling og lokal satsning:

- Min drøm er jo å jobbe fullt med fotball selv. Men siden det ikke lar seg gjøre så er det kjekt å støtte opp om andre som gjør en veldig god jobb.

- Vi i Vial liker måten Sandnes Ulf tenker rundt utvikling av unge lokale spillere. Vi jobber på samme måte og ønsker også å få tak i unge, ivrige nysgjerrige ansatte.

- Når det kombineres med sterkt faglig ansatte, får vi et firma som leverer store og små oppgaver til riktig kvalitet og rett tid.

- Personlig synes jeg det er ekstra stas at Bogafjellgutten Anders Hiim er blant de beste spillerne, og ekstra kjekt at det ser ut som om Erik Berland kan bli neste Bogafjellgutt i toppfotballen, forteller en entusiastisk Jonassen.

Les mer om Vial her

Vi er enormt takknemlige for tilliten våre nye samarbeidspartnere viser til prosjektet og gleder oss stort til å samarbeidet! Velkommen til Sandnes Ulf!

Se oversikt over alle våre samarbeidspartnere her

Ønsker din bedrift å bli med på laget? Les mer her!

#jobbajobbajobba #delerminnerforlivet
 

Annonse fra Obos-ligaen: