Velkommen til Norengros kiosken!

Sandnes Ulf og Norengros Kjosavik AS har inngått en ny langsiktig avtale. Neste gang du besøker Øster Hus Arena vil du garantert legge merke til Norengros kiosken.

Annonse:

Ståle Klippen og Miriam Vaule Ingvarsdottir fra Norengros Kjosavik er strålende fornøyd både med å få på plass en ny avtale, men også synligheten inne på stadion.
– Her vil vi vise godt igjen. Øster Hus Arena er er åpen for stort og smått. Det er ikke bare A-laget som spiller kamper her, men også de yngre lagene i klubben og byen. Vi er for øvrig strålende fornøyd med samarbeidet vi har med Sandnes Ulf. Det var et enkelt valg for oss å inngå en langsiktig avtale hvor vi føler oss sikre på hva vi får igjen. Nå gleder vi oss masse til lørdagens lokaloppgjør mot Bryne og håper mange handler i den nye kiosken, forteller de to. 

Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad, er veldig glad for å få den nye avtalen på plass.
–Den nye kiosken ble rå! Fargene passer sammen med de allerede lyseblåe og hvite setene inne på stadion. Norengros Kjosavik AS er en fantastisk bedrift å samarbeide med. At de nå signerer en langsiktig avtale med oss betyr mye for klubben, forteller Elvestad.

Annonse fra Obos-ligaen: