Foto - Rogalands Avis

Velkommen tilbake i lyseblått Fredrik!

Fredrik Torsteinbø har signert en 2-års avtale med klubben han var med å spille opp i Tippeligaen i 2011. Hundvåg-gutten er glad for å vende tilbake og håper å gjenta bedriften under Bjarne Berntsen. (Foto: Kristoffer Knutsen, Rogalands Avis)

Annonse:

Fredrik Torsteinbø har signert en 2-års avtale med de lyseblå og er dermed klar for klubben han spilte i fra 2011 til 2013. 

Torsteinbø ser frem til å ta fatt på sin nye hverdag som Sandnes Ulf-spiller:

- Jeg ser veldig frem til å komme i gang og føler meg i bra slag. Dette føles riktig og jeg føler meg virkelig ønsket her, forteller Torsteinbø. 

32-åringen har de siste årene spilt i Viking hvor han flere av årene også spilte under Bjarne Berntsen. 

- Bjarne kjenner meg godt, og jeg skal jobbe hardt for å vise meg tillitten verdig og forhåpentligvis bidra med rutine og godt spill slik at vi kan utvikle oss og ta nye steg, forteller en smilende Torsteinbø. 
- Jeg håper også å kunne bidra utenfor banen og være en god ambassadør både for de unge spillerne her. Jeg trivdes godt forrige gang jeg spilte her og klubben har tatt mange steg siden den gang, ikke minst med tanke på den fantastiske arenaen byen og klubben har fått i Øster Hus Arena. 

- Opprykket i 2011 og sesongene i Tippeligaen var magisk å få være med på og jeg håper og tror vi sammen med våre supportere og byen kan skape nye minner for livet i årene som kommer, forteller han. 

Se ekstern lenke med video av samtlige mål Torsteinbø scoret for Sandnes Ulf i Tippeligaen i 2012-2013. (Video Youtube)
 
Møter gamleklubben 27. januar:

Første mulighet til å se Fredrik og resten av laget i aksjon er fredag 27. januar kl. 18.00 på Øster Hus Arena. Det er stor interesser for kampen og billetter kan du sikre deg her:

PS: Har du sesongkort kommer du gratis inn på denne kampen! 

Vi ønsker Fredrik hjertelig velkommen tilbake i lyseblått og gleder oss til fortsettelsen! 


#jobbajobbajobba 
 
Annonse fra Obos-ligaen: