- Vi skal vinne vår kamp, det er det som gjelder

Matchvinneren fra forrige kamp skal være klar selv om sesongen fort kan gå inn i julemåneden.

Annonse:
Årets siste hjemmekamp er rett rundt hjørnet, og runde 29 kan enten avgjøre alt, eller gjøre ting mye mer spennende. 

Axel Kryger, den unge Sandnesgauken som har kjempet seg til en plass blant de 11 utvalgte i høst, velger å fokusere på at det er en tøff kamp som venter mot Kongsvinger, kontra å fokusere på alle de ulike scenarioene.

- Vi kan kun tenke på oss selv, og kan uansett ikke påvirke det som skjer i de andre kampene. Vi skal vinne vår kamp, sier Kryger.

- Vi kan heller se på de andre resultatene etter kampene, og da får vi se om vi enten har mulighet til direkte opprykk, eller må ut i kvalik, legger han til.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Kongsvinger her - kampstart klokken 12:00

Skulle det bli kvalifisering om Eliteserie-spill neste år, så kan den siste avgjørende kampen spilles så sent som første helga i desember. Det bekymrer ikke 20-åringen, selv om det har vært en lang sesong.

- Kroppen skal klare en lang høst. Det er bare til å mobilisere det lille ekstra, og se belønningen vi kan få hvis vi klarer å gå hele veien med å vinne en kvalik. Hvis det blir kamper nærmere jul, så er det bare fint det, sier han og smiler.

Les: Gratis lunsj før Sandnes Ulf - Kongsvinger

Kryger ble matchvinner med sin 1-0-scoring mot Elverum sist. Han kom inn på overtid da fylkesrivalen til Elverum, nemlig Kongsvinger, ble slått 3-2 etter overtidsscoringen til Mads Nielsen i vår. Det var for øvrig en kamp hvor Sandnes Ulf ga fra seg en 2-0-ledelse.

- Jeg synes Kongsvinger er et veldig bra lag, og jeg synes det er litt rart at de har kjempet så langt nede på tabellen. De har jo kjempet om å beholde plassen i divisjonen. Det kan jo hende trenerskiftet etter sesongen i fjor har påvirket litt, mener Kryger.

- De har mange gode spillere, blant annet spillere som var med da de slo oss ut i kvalik i fjor. Det er et bra spillende lag med mye kvalitet. Det blir en tøff kamp, men vi har mye kvalitet i laget vi også. Vi skal gjøre vår jobb på søndag, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: