Vi styrker vår kommersielle avdeling

Det er en glede å informere om at vi har ansatt Vetle Høivik fra 01.05. Hans arbeidsoppgaver og fokusområder vil være relasjonsbygging og oppfølging av eksisterende og potensielt nye partnere. I tillegg skal han styrke klubbens varemerke på ekstern kommunikasjon.

Annonse:

Vetle Høivik har de siste ti årene jobbet i Jærradiogruppen med det kommersielle og de siste to årene som salgssjef.

Høivik gleder seg til å komme i gang med det han selv kaller en guttedrøm; – Først og fremst vil jeg takke Jærradiogruppen for ti fantastiske år. De har vist meg tillit og rom for å utvikle meg til der jeg er i dag. Jeg tar med meg gode minner og masse erfaring, og ønsker dem masse lykke til videre, forteller han. – Videre er jeg stolt og ydmyk over å få muligheten til å jobbe i den kommersielle avdelingen til Sandnes Ulf. Sammen med Øystein og Cecilie skal vi «jobba jobba jobba» for at klubben tar nye steg, og akkurat den reisen ser jeg virkelig frem til å begynne på, sier han entusiastisk.

Tvers gjennom lyseblå
Høivik er en ekte Sandnesgutt og spilte for Sandnes Ulf fra 2004 til 2009. I tillegg er han sønn av tidenes toppscorer i Sandnes Ulf, Paul Høivik (217 mål). Hvordan blir det å komme tilbake til klubben, Vetle? – Jeg har mange gode minner fra tiden min som spiller. Målet som ung var jo å utfordre rekorden til min far på antall scoringer, men det ble med en drøm, ler Høivik for han fortsetter; – At jeg nå får lov å jobbe innenfor fotballen igjen i en annen rolle, er helt fantastisk. Jeg ser virkelig frem til å jobbe tett med våre samarbeidspartnere. Ingen bedrifter er like, det handler om å være kreative, finne gode løsninger sammen med dem og få dem til å skinne i sitt samarbeid med oss. Jeg klarer nesten ikke vente til å komme i gang, avslutter Høivik.

Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad, er fornøyd med å få Vetle på plass; – Han tikker alle bokser på hva vi så etter når vi bestemte oss for å ansette en ny person i kommersiell avdeling. Han har et lyseblått hjerte, har relevant erfaring, er flink på relasjonsbygging, ser muligheter og ikke problemer, og har en indre drivkraft og ønske om at Sandnes Ulf skal ta nye steg. Jeg er overbevist om at han vil styrke teamet, avslutter Elvestad.

Annonse fra Obos-ligaen: