Videre i cupen etter seier mot Brodd

Det ble en oppskriftsmessig borteseier da de lyseblå tok turen til Storhaug for cup-møte med Brodd. For anledningen i burgunder drakter styrte Sandnes Ulf kampen fra start til slutt.

Det var et kamplystent hjemmelag som møtte oss på Midjord. Ikke siden 2019 hadde vertene spilt en tellende kamp. Det var nok mange hjemmesupportere som hadde ventet med lengsel på å få komme i gang igjen.

Hovedtrener Bojan Zajic hadde tatt ut et sterkt lag, selv om kaptein og form-spiller Aslak Falch var satt på benken så stilte de lyseblå med et nær toppet mannskap. Det var også tydelig å se da Sandnes Ulf styrte så og si alle spillets faser. Uten å skape de største farlighetene de første 25 minuttene. Sakte men sikkert strammet laget fra Sandnes grepet og med drøye halvtimen spilt serverte Ari Mohr Jonsson et lekkert hjørnespark. Fin bue over keeper og inn i lengste hjørne, med litt hjelp av Stålinho. Fortjente ledelse til pause.

Etter hvilen flyttet Brodd opp laget høyere på banen. Litt mer press, men også mer rom for Hustad, Baidoo og resten av de jagende, offensive Sandnes Ulf spillerne. Noe som resulterte i 2-0 etter 72 minutter ved Mathias Bringaker og 3-0 ved Maxwell Effiom etter 82. Og det burde nok blitt mer, men en god Brodd-målvakt Snorre Berg hindret et enda større tap.