- Vil takke Kent for en fantastisk tid i klubben

Med nærmere 200 kamper og snaue 80 mål har Kent Håvard Eriksen virkelig satt sine spor i Sandnes Ulf sine historiebøker. Eriksen kom til klubben i 2014 og fikk med seg 10 kamper i Eliteserien før nedrykket var et faktum. Nå skal «Kentemann» ikle seg den knallgule drakten til Lillestrøm og igjen få teste seg i Eliteserien.

Annonse:

– Først og fremst vil jeg takke Kent Håvard for en fantastisk tid i Sandnes Ulf, skryter hovedtrener Steffen Landro. – Han har vært en av bærebjelkene i mange år. Han har vært en av klubbens fremste profiler, og ikke minst en stor profil i OBOS-ligaen, mener Landro. – For egen del har det vært veldig kjekt å jobbe med Eriksen fra jeg kom til klubben. Jeg føler jeg har vært med på reisen og ikke minst sett han ta store steg i 2020, sier hovedtreneren.

– At Kent Håvard nå får tilbud om å spille på det høyeste nivå i Norge overrasker meg ikke, fortsetter Landro. – Det er kjekt å se at måten vi jobber på blir lagt merke til og at våre spillere er attraktive. Strilen er tydelig på at Eriksen har betydd mye for klubben, men er like tydelige på veien videre for de lyseblå. – Selv om vi mister en profil så vil jeg understreke at vi ikke senker ambisjonene våre, forsikrer han om. – Jeg ser at vi er attraktive som klubb og kan bruke denne muligheten til å forsterke oss inn mot årets sesong.

eriksen
Eriksen feirer ett av sine mange mål i den lyseblå drakten.
sandnesulfviking02_eriksen
Eriksen i fint driv i lokaloppgjøret mot Viking
mittvalgkurs2017_08_eriksen
Eriksen har vært en viktig profil for klubben i arbeidet med «Mitt Valg».
11vd2479krd2h15b0wd0sylt6g
Takk for nå Kent Håvard!

 

Annonse fra Obos-ligaen: