Wang Ung og Sandnes Ulf forlenger samarbeidet

Vi har i dag forlenget samarbeidsavtale mellom Sandnes Ulf Toppfotball og Wang Ung Sandnes i tre nye skoleår til juli 2023.

Annonse:

– For unge spillere som har drømmen om én dag om å bli profesjonell fotballspiller så må det legges ned mye trening og Wang Ung er supert tilbud i vårt nærmiljø, forteller Tomi Markovski, utvklingsleder i Sandnes Ulf. 

Rektor på Wang Ung Sandnes, Remi Heimlund, er strålende fornøyd med at skolen og Sandnes Ulf forlenger avtalen. – Gjennom samarbeidet har vi trenere fra Sandnes Ulf som har ansvar for fotballtreningen på skolen og kan følge opp spillere/elever tett. Det legges også til rette for mye basistrening som er sentralt for utviklingen hos unge utøvere, forklarer Heimlund.

– Artan Memedov signerte i vinter profesjonell kontrakt med Sandnes Ulf Toppfotball mens han var elev ved Wang Ung og vi håper at flere kan ta samme veien, smiler Markovski.

– Vi gleder oss virkelig til å fortsette det gode samarbeidet på Øster Hus Arena, avslutter Remi Heimlund og smetter samtidig inn mottoet til Wang Ung; «Rå på skole – Rå på idrett».

Annonse fra Obos-ligaen: