Westco Miljø forlenger og øker engasjementet i Sandnes Ulf

«The Boss in Town», Westco Miljø er Rogalands ledende avfallsaktør med fem sorteringsanlegg strategisk plassert i regionen. Ikke bare forlenger de avtalen, men de øker også engasjementet sitt i klubben i en tøff økonomisk periode.

Annonse:

- Vi ønsker å støtte opp om klubben i en utfordrende periode, og er glade for å signalisere at vi er med videre på klubbens satsning, forteller salgssjef Karl Håvard Mæland.

- Det jobbes godt i alle avdelinger av klubben, og vi ser frem til å bli med videre på denne reisen, sier partnerkontakt og selger i Westco Miljø, Ketil Andre Christiansen.

- Våre hverdagshelter

Westco Miljø tilbyr komplette, miljøvennlige avfallsløsninger til industri, næringsliv og privatkunder.

- Med 100 fremoverlente medarbeidere som er våre #hverdagshelter, stor bilpark med 60 biler og mer en 10 000 containere til onshore og offshorebruk, er vi stolte over å kalle oss «The Boss in Town», forteller Christiansen entusiastisk.

- Vi bidrar til at kundene våre blir verdensmestere i kildesorteringen. Hvert år håndterer vi mer enn 200.000 tonn avfall, og vi ligger i fremste rekke på andelen av avfall som går til gjenvinning, forteller han stolt.

Westco Miljø bilde2.jpg
The Boss in Town! Karl Håvard Mæland (t.v) og Ketil Andre Christiansen (t.h)

Vil du lese mer om Westco eller leie en container til privat eller bedrift? Les mer her

Vi takker for tilitten og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med «The Boss in Town», Westco Miljø!

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: