Wyn-Jones, Hay, Stølås, Taddese, Halgunset og Torsteinbø forlater klubben

Keepertrener de siste 6 årene, Jason Wyn-Jones forlater Sandnes Ulf til fordel for ny jobb i utviklingsavdelingen i Viking. Samtidig forlater både Kristoffer Hay, Ingvald Halgunset, Alexander Stølås, Horenus Taddese og Fredrik Torsteinbø klubben. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Vår keepertrener Jason Wyn-Jones har vært en del av utviklingsarbeidet i klubben siden 2017, og fra 2019 har han vært keepertrener til A-laget. Wyn-Jones har vært en stor bidragsyter til utviklingen av våre bakerste menn og forlater nå Sandnes Ulf, og går til jobben i utviklingsavdelingen til Viking. Waliseren som var en lovende keeper i bl.a Liverpool hvor han også delte garderobe med bl.a Steven Gerrard og Jamie Carragher sier følgende om avskjeden:

- Nå starter et nytt kapittel i min karriere og jeg ønsker å utrykke min dype takknemlighet for seks fantastiske år i Sandnes Ulf. Det har vært en ære å jobbe med målvaktene, spesielt Aslak Falch, Sander Lønning og Tord Flolid og se deres utvikling underveis. 

- Jeg ønsker også å rette en stor takk til staben og spillerne for et fantastisk samarbeid og mange gode minner. De siste ukene med Thomas Pereira og Arturo Cleveland har vist meg klubbens lyse fremtid og jeg ser frem til å følge klubben videre. 

- Nå som jeg tar skrittet videre til Viking som leder for keepertrening i akademiet, tar jeg med meg verdifulle erfaringer og minner. Sandnes Ulf vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte. 

Takk for alt, alle lyseblå, avslutter han. 

Flere spillere forlater klubben

Både Alexander Stølås, Fredrik Torsteinbø, Ingvald Halgunset, Kristoffer Hay og Horenus Taddese forlater også klubben etter denne sesongen. 

Samtlige spillere har vært gode representanter for klubben og vi ønsker å takke hver og en av dem for innsatsen i lyseblått og ønsker dem lykke til videre!

Torsteinbø legger bak seg 2 perioder i klubben hvor den siste ble ødelagt av skader. 

Hundvåg-gutten legger dermed opp som spiller på toppnivå:

- Etter 13 år i toppfotballen avsluttes karrieren der den startet. Tilbake i 2011 signerte jeg for klubben for første gang, 19 år gammel. Det ble et kontrastfylt år. 29. mai 2011 ligger vi på nedrykk etter 8 serierunder. 23. oktober samme år slår vi Løv-Ham og sikrer et historisk opprykk til eliteserien. En gjeng bestående av mange lokale gutter, med knallhard jobbing og fantastisk laginnsats hadde klart det utrolige. 

Etter opphold i Hammarby og Viking gikk turen tilbake til Sandnes Ulf foran 2023-sesongen. 

- Det ble med 10 kamper i årets OBOS-liga før belastningen dessverre ble for høy. Lysken spilte ikke på lag og til tross for flere operasjoner ble smertene for store til å kunne fortsette på toppnivå. En tøff avgjørelse å ta, da fotballen har vært en stor og viktig del av livet mitt, forteller han. 

Når jeg nå gir meg vil jeg gjerne takke flere som har spilt en stor og viktig rolle i min karriere. Jeg vil gjerne takke alle trenere og spillere fra Hundvåg IL, FK Vidar, Hammarby, Viking og Sandnes Ulf. Ikke minst vil jeg gi en stor takk til familien min og kona mi for den støtten jeg har fått opp gjennom alle disse årene. Jeg håper å fortsette å kunne bidra i en rolle i lokalfotballen i fremtiden og gleder meg til å følge Sandnes Ulf i årene som kommer. 

Takk for alle gode minner og gylne øyeblikk, avslutter Torsteinbø. 

Hay, Taddese, Halgunset og Stølås forlater klubben

I tillegg til keepertrener Wyn-Jones og Torsteinbø, forlater også både Hay, Taddese, Halgunset og Stølås Sandnes Ulf. 

- Alle er dette både spillere og mennesker som vil bli savnet i både dørene og på feltet og vi ønsker å takke samtlige for stor innsats gjennom flere år og ønske dem lykke til i fremtiden! De har vist stor profesjonalitet både på og utenfor banen, og på vegne av hele klubben ønsker vi å rette en stor takk til dem for tiden i Sandnes Ulf, forteller daglig leder Øystein Elvestad. 

Spillere som forlater.png
Stølås, Torsteinbø, Hay, Taddese og Halgunset forlater de lyseblå

#JobbaJobbaJobba 

 

Annonse fra Obos-ligaen: