Sandnes Talent

«Sammen skal vi utvikle morgendagens toppspillere i vår region.»

Annonse:

Sandnes Talent er et prosjekt som skal sørge for at spillerutviklingen i regionen vår blir styrket. Det er et samarbeid der vi inviterer 12-15 år gamle spillere fra 9 klubber inn til en ukentlig fredagstrening.

Prosjektet inngår som en del av en rekke fordeler til klubber som er med på samarbeidet med Sandnes Ulf.

Inkluderende

Sandnes Talent skal være et inkluderende miljø for klubber som ønsker å være med som samarbeidsklubb. Klubber som er med: Austrått IL, Bogafjell IL, Figgjo IL, Ganddal IL, Hana IL, Lura IL, Riska FK, Sandved IL og Sandnes Ulf.

Spillerutviklingskonsept:

Spillere i alderen 12-15 år vil bli tilbudt ekstra trening fredag hver uke. Gruppene blir satt gjennom uttaksturneringer og flere treningsøkter der vi kartlegger potensialet til spillerne.

Det er viktig å understreke at gruppene er dynamisk, slik at spillere kan utvikles seg inn, samtidig så spillere må vise gode holdninger og utvikling for å bli værende.

Sandnes Talent har en egen kalender som viser innholdet i øktene fra måned til måned. Fokuset er at prosjektet skal være et spillerutviklingstiltak som tar tak i den individuelle ferdighetsutviklingen, samtidig så vi er innom det relasjonelle, strukturelle og ser litt på rollekrav i forhold til posisjoner på banen

Det skal være et prosjekt som samler de største talentene i regionen, sammen med faglig kompetente trenere. Sandnes Talent er et motiverende supplement til hverdagen som spillerne har ute i klubbene sine.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Hva tilbyr vi til samarbeidsklubbene:

  • Spillerutvikling
  • Trenersamlinger
  • Kurs
  • Klubb-besøk
  • Samling på Sandnes Ulf a-lagskamp
  • Gratisbilletter
  • A-lagsbesøk
  • Relasjoner mellom samarbeidsklubbene

Samarbeid med Rogaland Fotballkrets:

Sandnes Ulf har inngått et utviklende samarbeid med Rogaland Fotballkrets som innebærer at vi spiller på lag inn mot spiller-/trenerutvikling. Rogaland Fotballkrets plikter seg til å stille med trenerkrefter til Sandnes Talent og vil være med på utvikle trenere i vår region.

Sandnes Ulf blir dermed ansvarlig for RFK sin spillerkartlegging i vår region. Inntaket til RFK og NFF sine ulike samlinger vil gå gjennom Sandnes Talent og våre trenere.

Kontaktpersoner

Annonse fra Obos-ligaen: