Nye samarbeidspartnere signerer

Sandnes Ulf er glade for at nye partnere er med på laget inn i 2017.

Annonse:

Sponsorarbeidet ruller for full guffe videre, og status er at flere mangeårige og lojale samarbeidspartnere er med på laget videre i 2017.

Det er også gledelig å se at flere nye partnere ser nytteverdien av å bli samarbeidspartner med Sandnes Ulf. 

Flere er #MedUansett.

En av de bedriftene som har signert samarbeidsavtale for 2017 er Sandnes-bedriften Lie Blikk. Daglig leder Kate Lie, avbildet over, mener det skjer mye spennende i klubben.

- Vi har veldig stor tro på det som skjer i klubben, både på og utenfor banen. Det kommende stadionprosjektet er jo veldig spennende, sier Lie. 

- I tillegg mener vi det er naturlig å støtte opp om flaggskipet i byen, legger hun til.

Pro Con 

Pro Con kom inn som fersk samarbeidspartner senest denne uken, og den Stavanger-baserte bedriften ser store muligheter i Sandnes Ulfs partnernettverk.

- Vi har hørt mye positivt om nettverket til Sandnes Ulf. Sandnes er et viktig nedslagsfelt for våre tjenester, og vi ønsker at samarbeidet skal gi oss enda flere oppdrag i Sandnes, sier Ronny Henriksen i Pro Con.

Pro Con leverer blant annet tjenester innen maritim sikkerhet og fortøyning. I tillegg leverer selskapet Pro Con Security tjenester som adgangskontroll, vektertjenester,  arrangementsikring og ordensvakter.

Fra venstre: Kristoffer Lærdal (salgskonsulent Pro Con), Einar Angeltveit (marked Sandnes Ulf), Ronny Henriksen (daglig leder Pro Con).
Fra venstre: Kristoffer Lærdal (salgskonsulent Pro Con), Einar Angeltveit (marked Sandnes Ulf), Ronny Henriksen (daglig leder Pro Con).

SL Mekaniske

Stålbedriften SL Mekaniske fra Bryne kom inn som samarbeidspartner like før jul, og vil blant annet pryde klokkeuret på stadion.

Bedriften er leverandør av stål og fasader til bygg- og anleggsvirksometer, og stålkonstruksjoner til on- og offshoreindustrien.

Også de har tro på det som skjer i Sandnes Ulf om dagen, og SL Mekaniske fremhever også stadionprosjektet som ekstra spennende.

SL Mekaniske har stålkontroll på tiden!
SL Mekaniske har stålkontroll på tiden!

Annonse fra Obos-ligaen: