Sandnes Sparebank fortsetter som generalpartner

Det gode samarbeidet fortsetter også i 2018.

Ny avtale: Administrerende direktør i Sandnes Sparebank, Trine Stangeland, og Tom Rune Espedal i Sandnes Ulf i august 2017 da Sandnes Sparebank ga ytterligere 2,5 millioner til stadionprosjektet (arkivfoto).

Sandnes Ulf og Sandnes Sparebank har samarbeidet tett i en årrekke og er nå enige om en forlengelse av avtalen som generalpartner. Sandnes Sparebank har vært generalpartner siden 2016, og vil fortsette med dette også i 2018-sesongen.

- Vi ønsker å være en del av utviklingen i Sandnes Ulf, og det er derfor naturlig for oss å forlenge avtalen vi har med klubben, sier markedsansvarlig Hilde Fiskaa Willumsen i Sandnes Sparebank.

Hun legger til at bygging av ny stadion og kampen for å komme tilbake i Eliteserien, vil gjøre engasjementet rundt Sandnes Ulf større, og styrke klubbens identitet som byens fotballag.

- Sandnes Ulf er også en stor breddeklubb, og det er viktig for oss å bidra til at klubben kan videreutvikle det store aktivitetstilbudet de har til barn og unge i Sandnes-området, sier Willumsen.

Tett og godt samarbeid

- Sandnes Sparebank har bidratt til Sandnes Ulf på mange forskjellige områder både for klubben og byens supportere. Det har vært et tett og godt samarbeid, og vi er derfor veldig stolte over at den gule banken ønsker å forlenge som klubbens generalpartner.

Det sier kommersiell leder i Sandnes Ulf, Einar Auestad, som forteller videre at logoen til Sandnes Sparebank derfor vil fortsette å være sentralt plassert på brystet på drakten til A-laget.

- Sandnes Ulf og Sandnes Sparebank er sentrale aktører i regionen vår, som begge har et tydelig og uttalt mål om å forsterke byens identitet. Sandnes Ulf er byens fotballag, og Sandnes Sparebank er byens bank, fastslår Auestad.

Han sier at avtalen er viktig for at klubben skal kunne fortsette sin ambisiøse satsing inn i 2018, et år hvor en spennende sesong i OBOS-ligaen venter, og ikke minst startskudd for stadionbygging av ØsterHus Arena.

Bidrar til ØsterHus Arena

Sandnes Sparebank har også vært en viktig bidragsyter økonomisk med tanke på realisering av ØsterHus Arena, og ga hele prosjektet skikkelig drafart i 2014 da banken ga 5 millioner kroner fra sitt gavefond til den nye arenaen. Banken ga i 2017 ytterligere 2,5 millioner til prosjektet.

- Med andre ord har banken, både nå og med tidligere engasjement, bidratt sterkt til at klubben kan fortsette satsingen på flere ulike plan. Vi har et A-lag som biter fra seg i norsk toppfotball, hvor vi samtidig er en av fylkets største klubber målt i antall påmeldte lag i seriesystemet. Dette bidrar til at vi kan opprettholde satsingen både på topp og bredde, forklarer Auestad.

- I tillegg er det kjekt å se at Sandnes Sparebank ønsker å styrke sitt engasjement rundt klubbens viktige turnering Sandnesgrase, en turnering som hvert år bidrar til minner for livet for mellom 2000-2500 deltakere, avslutter Auestad.

Annonse fra Obos-ligaen: