TV: - Godt å komme hjem til Sandnes

Pål Vestly Heigre er Sandnes Ulfs nye keeper.

SE VIDEOINTERVJU NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Lørdag ble det klart at Gandalitten Egil Selvik ble solgt til Eliteserie-klubben Odd. Da er det ekstra gledelig at Hana-karen Pål Vestly Heigre kommer inn som ny Sandnes Ulf-keeper, og han har signert en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf.

Vestly Heigre, som i mars fyller 24 år, kommer fra Eliteserie-klubben Strømsgodset, og gleder seg til å flytte hjem til kjente trakter. 

- Det føles bra u å komme hjem til Sandnes, og spille for Sandnes Ulf. Det blir kjekt, og blir en fin utfordring for meg, sier Vestly Heigre til SandnesTV.

Hana-karen har vært innom flere Eliteserie-klubber, deriblant Aalesund, Lillestrøm, Start, Tromsø og Viking. Han har også flere kamper for aldersbestemte landslag, og allerede som 14-åring fikk Vestly Heigre seniorerfaring med Hana i 4. divisjon.

Nå er han klar på hva som var viktig for hans videre utvikling.

- Jeg tenkte mest på spilletid når jeg skulle gå til Sandnes Ulf, og jeg trenger å spille kamper. Jeg er kommet til en alder der det å spille kamp er viktig for min videre utvikling. Det er mye derfor jeg tar steget ned fra Eliteserien til OBOS-ligaen, forklarer han.

Vestly Heigre har sin første treningsøkt med nye lagkamerater tirsdag ettermiddag, og vi ønsker Pål Vestly Heigre velkommen til Sandnes Ulf!

Se hele intervjuet med Vestly Heigre i videovinduet under!


Annonse fra Obos-ligaen: