- Et scoop for oss! Ojan Bijan klar for juniorlaget

Den tidligere EIK-treneren Ojan Bijan er klar som assistenttrener for junior- og rekruttlaget. Han blir en kjemperessurs for oss, forteller utviklingsleder Aleksander Midtsian.

Annonse:

Ojan Bijan er klar som assistenttrener for junior- og rekruttlaget.

Bijan kommer fra hovedtrenerjobben i andredivisjonslaget Egersund, en jobb han har hatt de siste seks årene.

Den erfarne treneren ser frem til å være med å utvikle fremtidens A-lagsspillere i Sandnes Ulf.

- Selv om jeg nå jobber i Den Gule Banken i en 100% stilling var det viktig for meg å fortsatt ha en rolle i fotballen etter min tid i Egersund. Derfor er jeg veldig glad og fornøyd for å bli en del av Sandnes Ulf og rollen som assistent på G19/rekrutt passer meg veldig bra. Jeg har hatt en veldig god dialog med Aleksander og Fredrik og har tro på dette prosjektet.

God kjennskap til spillerne

Selv om han har vært trener for det hardtsatsende andredivisjonslaget Egersund, har han god kjennskap til spillerne og jobben han nå går til:

- Jeg kjenner til de fleste spillerne her fra før av og har sett guttene spille flere kamper i både 4. og 3.div de siste to årene. Det er mye potensiale i denne gruppen og sammen med Fredrik skal vi jobbe for å tette gapet fra der guttene er i dag til det som kreves for å bli A-lagsspiller i OBOS og forhåpentligvis høyere nivå. Gleder meg til å komme i gang, forteller en entusiastisk Bijan som mandag ettermiddag var med på sin første økt på Øster Hus Arena.

- Et scoop for oss!

Utviklingsleder i Sandnes Ulf, Aleksander Midtsian er meget fornøyd med tilveksten:

- Dette er et scoop for oss og en kjemperessurs for dette laget. Jeg er veldig happy med dette trenerteamet, forteller Midtsian.

For kort tid siden ble også Fredrik Eliassen presentert som ny juniortrener. 
Les mer om han her:

Vi ønsker Ojan hjertelig velkommen til Sandnes Ulf! 

#jobbajobbajobba 

 

Annonse fra Obos-ligaen: