Jarmund Øyen Kvernstuen (23) klar for Sandnes Ulf!

Kvernstuen blir dermed Thomas Pereiras andre signering som Sandnes Ulf trener. Den lovende og fleksible kantspilleren kommer fra Ull/Kisa og blir beskrevet som en spiler med et stort potensial. (Foto: Philip D. Refsland)

Annonse:

2000-modellen kommer opprinnelig fra Lom, men har vært i HamKam systemet fra Gutt 16 før han tok stegene opp til A-laget. Han spilte forøvrig 15 kamper for Ham Kam i OBOS-ligaen 2019/2020, før han var på utlån i Bærum (Postnord-ligaen). Der gjorde han sakene sine bra og scoret 9 mål på 19 kamper i 2021 sesongen. 

De siste 2 sesongene har han spilt i Ull/Kisa og blir beskrevet som en meget spennende spiller:

- Vi er glade for å få inn en spiller vi vurderer har et ekstremt potensial. Han spilte senest i 2020 i Ham/Kam og har den seneste tiden spilt i Ull/Kisa. I Jarmund får vi en svært anvendelig spiller som kan spille indreløper, kant og i en 10er rolle. Han er temposterk og veldig fremoverrettet i spillestilen.

- Han innehar kvaliteter vi kanskje mangler i dagens spillerstall og det gir oss flere strenger å spille på. Han var uheldig med en skade i 2023 sesongen, men er nå helt frisk og klar til å bidra fra første sekund, sier daglig leder Øystein Elvestad før han legger til:

- Alderen, sulten han viser for å komme hit og hans vilje til å trene seriøst og mye passer perfekt med den retningen vi går. Vi føler oss trygge på at dette er en riktig og spennende signering for oss, sier Elvestad om spilleren som har skrevet under en kontrakt ut 2024-sesongen. 

Hovedperson selv ser frem til muligheten: 

- Jeg hadde et bra møte med klubben i går. De presenterte et bra opplegg og en satsning jeg ønsker å være en del av. Jeg setter stor pris på muligheten og tror jeg kan utvikle meg som fotballspiller her og at vi sammen skal utvikle oss som lag og ta nye steg sammen, forteller Kvernstuen. 

Kvernstuen blir Thomas Pereiras andre signering som Sandnes Ulf trener etter at Andreas Nyhagen (også han fra Ull/Kisa ble signert 20. desember. Les mer om den overgangen her!

Vi ønsker Jarmund Øyen Kvernstuen hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

kvernstuen – Kopi.jpeg
Kvernstuen i sin nye garderobe!

#JobbaJobbaJobba

 

Annonse fra Obos-ligaen: