sakor 2

Vajebah Sakor og Noah Bertelsen har signert!

Vajebah Sakor og Noah Bertelsen har begge signert kontrakter med Sandnes Ulf i La Manga. Unggutten Bertelsen har trent fast med A-laget gjennom vinteren, mens Sakor vil tilføre rutine og kvalitet i midtbaneleddet. Les mer om de 2 signeringene her!

Annonse:

Vajebah Sakor har signert en avtale ut 2024-sesongen, mens Noah Bertelsen har signert ut 2025-sesongen.

Daglig leder Øystein Elvestad sier følgende om signeringene:

- Vil tilføre rutine og kvalitet

Vi ble før avreise til La Manga enig med Sakor om å bli med oss på treningsleir til La Manga hvor vi fikk bli bedre kjent med han og han med oss. Gjennom oppholdet har han vist på banen at han har både rutinen og kvaliteten vi leter etter, men utenfor banen har han virkelig imponert som menneske med sine holdninger og evne til å spre positivitet i gruppen. Vi har gjennom hele vinteren sagt at vi skal få på plass nødvendig rutine rundt våre unge talenter, og det føler vi at Sakor kommer til å bidra med fra sin midtbaneposisjon. Han er ikke 100% i fotballform enda, men det er nok tid inn til seriestart å få han klar. Med sin erfaring fra både Eliteserie, OBOS-liga og utenlandske klubber, vil han spre trygghet til de rundt seg og heve både konkurransen i laget og kvaliteten i treningshverdagen, sier Elvestad. 

sakor.jpg
Vajebah Sakor

Elvestad og trenerteamet har også signert ungguten Noah Bertelsen som over tid har trent fast med de lyseblå

- Stor tro på Noah

- Unggutten fra Bogafjell har gjennom vinteren trent fast med A-lagt og har startet alle treningskamper så langt. I tillegg fikk han prøve seg i OBOS-ligaen i siste serierunde i fjor. Noah har nå over en lenger periode virkelig jobbet hardt for å få kontrakt, og det er derfor ekstremt gledelig for oss å tilby han en to-års avtale. Vi må huske at han fortsatt er ung og i en læringsfase, men med de holdningene han viser og innsatsen han legger ned i treningen, er dette en spiller vi har stor tro på. Vi er veldig tydelige med spillerne når de får sin første kontrakt at det er nå den virkelige jobben begynner. Det skjønner Noah og vi gleder oss til å veilede han videre i sin utvikling som både fotballspiller og menneske, sier Elvestad. 

noah.jpg
Noah Bertelsen

Vi gratulerer både Vajebah og Noah med kontraktene og gleder oss til å følge utviklingen videre!

PS: Forrige uke signerte også klubben Haris Brkic, som har over 130 kamper på nivå to i Sverige. Les mer om den overangen her!

haris.jpg
Haris Brkic

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: